Γυναικοκτονία στην Αργεντινή: Ποδοσφαιρίστρια στραγγαλίστηκε από τον πρώην σύντροφό της

Διαβάζεται σε 2'
Γήπεδο ποδοσφαίρου (αρχείου)
Γήπεδο ποδοσφαίρου (αρχείου) iStock

Στο πένθος βυθίστηκε η Αργεντινή, καθώς εντοπίστηκε νεκρή η ποδοσφαιρίστρια Φλορένσια Γινιαθού, η οποία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και στραγγαλίστηκε από τον πρώην σύζυγό της.

Τραγικό τέλος βρήκε η Φλορένσια Γινιαθού, ποδοσφαιρίστρια της γυναικείας ομάδας στην Αργεντινή, Ατλέτικο Αργεντίνο.

Όπως αναφέρει το SPORT24, η άτυχη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια στραγγαλίστηκε από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος αφότου τη δολοφόνησε, αποφάσισε να βάλει κι ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Οι γείτονες αντιλήφθηκαν τι συνέβη όταν διάβασαν ένα σημείωμα στην πόρτα που ανέφερε: “Καλέστε το 112, τα παιδιά είναι μόνα τους”.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Η Φλορένσια Γινιαθού ήταν παίκτρια στην Πρώτη Κατηγορία Γυναικείου Ποδοσφαίρου 11 του Club Atlético Argentino. Λυπούμαστε πολύ για τη δολοφονία της, που ήταν ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ. Χθες ο σύζυγός της, Ινιάσιο Νότο, την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Παρά το γεγονός ότι ήταν νομικά ήταν ακόμη παντρεμένοι, είχαν χωρίσει, τον είχε ήδη καταγγείλει επανειλημμένα, και συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος τον Νοέμβριο του 2023.

Η Φλορένσια είχε 2 παιδιά, τον Άμπαρ και τον Μίλο, 5 και 7 ετών, Ο δολοφόνος-γυναικοκτόνος άφησε σημάδι στην πόρτα του σπιτιού που έλεγε:

“Καλέστε την αστυνομία, τα παιδιά είναι μόνα τους”. Πολλές λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο βρίσκεται σε πένθος, μια ακόμη γυναίκα δολοφονήθηκε στα χέρια του πρώην συντρόφου της.

Ακριβώς όπως σε αυτήν την εικόνα θα σε θυμόμαστε πάντα Φλορ, να απλώνεις το χέρι σου με ένα χαμόγελο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα