Γιόρτασε παρά την ήττα του ο Τσιτσιπάς στο Τορόντο

Γιόρτασε παρά την ήττα του ο Τσιτσιπάς στο Τορόντο
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ / ATP-500 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΝΑΔΑΛ - ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Στο κλαμπ των μεγάλων του παγκοσμίου τένις μπήκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρά την ήττα του από τον Ράφα Ναδάλ στο Τορόντο. Ποια έκπληξη του επιφύλαξαν οι Ελληνες φίλαθλοι.

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να έχασε από τον Ράφα Ναδάλ στον τελικό του Ρότζερς Καπ στο Τορόντο (6-2, 7-6 ), ωστόσο κέρδισε το σεβασμό τόσων των αντιπάλων του, όσο και του κοινού.

Μάλιστα, οι Ελληνες φίλαθλοι που παρακολούθησαν δια ζώσης τη μεγάλη προσπάθειά του κόντρα στον Ισπανό σούπερ σταρ, του τραγούδησαν Live το happy birthday καθώς ο Ελληνας τενίστας συμπλήρωσε την Κυριακή 20 χρόνια ζωής.

“Πρώτη φορά είχα αυτή την στήριξη. Σας ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ. Είναι η πρώτη φορά που φτάνω στον τελικό ενός Masters. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν να υπάρχει αυτό το τουρνουά. Συγχαρητήρια στον Ράφα Ναδάλ και την ομάδα του. Συγχαρητήρια στον διευθυντή του τουρνουά και σε όλη την ομάδα του. Ευχαριστώ την Adidas, την ακαδημία (σ.σ. του Π. Μουράτογλου που προπονείται)” τόνισε αρχικά ο Τσιτσιπάς.

Επίσης υπογράμμισε: “Ευχαριστώ την ομάδα,τους χορηγούς μου και τον πατέρα μου και την οικογένειά μου. Δεν ξέρω ποιον ακόμα πρέπει να ευχαριστήσω. Σας ευχαριστώ πολύ για την ενέργεια που μου δώσατε. Θα μου λείψετε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα