Γκιώνης: “Με τον τρόπο που έχασα, θα κάνω τρεις μέρες να κοιμηθώ”

Γκιώνης: “Με τον τρόπο που έχασα, θα κάνω τρεις μέρες να κοιμηθώ”
AP Photo/Kin Cheung

Ο Παναγιώτης Γκιώνης ήταν ευχαριστημένος με την απόδοσή του κόντρα στον Γιουσίνγκ Τζεούνγκ, ωστόσο δεν μπορεί να ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο προήλθε αυτή η ήττα.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης γνώρισε την ήττα από τον Γιουνσίνγκ Τζεούνγκ (νο. 10 της παγκόσμιας κατάταξης) με 4-3 σετ και αποκλείστηκε από τον γύρο των “32” των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο 41χρονος Έλληνας αθλητής, βρέθηκε έναν πόντο μακριά από τη νίκη/πρόκριση και όπως τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, θα κάνει να κοιμηθεί τρεις μέρες, λόγω της εξέλιξης του παιχνιδιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γκιώνη στην ΕΡΤ: “Θεωρώ ότι ο αντίπαλος χαλάρωσε λίγο, εκεί που ήταν μαγκωμένος σαν να έχει τελειώσει το ματς, έπαιξε δύο καλές μπάλες, ενώ εγώ με τη σειρά μου έσκασα λίγο αλλά δεν μου πήγε”.

“Μετά όσο πλησίαζε το σκορ άρχισε να το πιστεύει. Οι Κορεάτες δεν κοιτάνε σκορ, καθώς παλεύουν κάθε πόντο, έχουν άλλη νοοτροπία. Έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό, εκεί έπαιξα λίγο λάθος. Μετά άρχισε να έρχεται η κούραση, ενώ ο Κορεάτης πήρε το μομέντουμ και ανέβηκε η αυτοπεποίθησή του”.

Για το τελευταίο σετ: “Στο τελευταίο σετ τα έδωσα όλα, κουραστήκαμε αρκετά και εγώ και αυτός. Εκεί θεωρώ ότι χάθηκε τυχαία, γιατί είχα δύο match ball. Έτσι όπως έχασα τώρα ήταν πολύ δύσκολο να το περιγράψω. Θεωρώ ότι πάλεψα, αλλά τέτοια ήττα δεν θυμάμαι να έχω ξανακάνει”.

Για το πως ένιωθε: “Ένιωθα πάρα πολύ καλά, ήμουν πολύ φορμαρισμένος. Θεωρώ ότι με άλλον αντίπαλο, με έναν Ευρωπαίο θα είχα περισσότερες πιθανότητες. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορώ να πω δικαιολογίες, γιατί ήμουν πολύ κοντά, έπαιξα πολύ καλά απέναντι και στον Κορεάτη”.

“Τον κοίταξα στα ματιά, βγήκα μπροστά και είχε φοβηθεί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνισή μου, απλά ο τρόπος που έχασα, νομίζω θα κάνω τρεις μέρες να κοιμηθώ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version