Γκριγκόνις και Παναθηναϊκός μαζί έως το 2027: Συμφώνησαν στην τριετή επέκταση της συνεργασίας τους

Διαβάζεται σε 2'
Γκριγκόνις και Παναθηναϊκός μαζί έως το 2027: Συμφώνησαν στην τριετή επέκταση της συνεργασίας τους
eurokinissi

Δεν πάει πουθενά ο Μάριους Γκριγκόνις, που πήρε τριετή επέκταση για να μείνει στην Ελλάδα έως το 2027.

Στον Παναθηναϊκό AKTOR έως το καλοκαίρι του 2027 θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Μάριους Γκριγκόνις, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην τριετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Oπως αναφέρει το Sport24.gr ο 30χρονος Λιθουανός περιφερειακός έχει 10.1 πόντους (58.4% στο δίποντο, 43.7% στο τρίποντο, 89.6% στις βολές), 3 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 9.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 26:49 σε 33 αγώνες της τρέχουσας περιόδου στη EuroLeague.

Υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν ο έμπειρος μπασκετμπολίστας εκτόξευσε την αξία του, καθώς μπορεί να παίξει σε δύο και να μαρκάρει τρεις θέσεις, είναι ένας αξιόπιστος σουτέρ και ένας παίκτης που μπορεί να ταιριάξει σε κάθε σχήμα, με κάθε γκαρντ γύρω του.

Ο Γκριγκόνις ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2022 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην οποία έπαιξε μία σεζόν μετά από τη θητεία του στη Ζάλγκιρις Κάουνας, την Άλμπα Βερολίνου, τη Γκραν Κανάρια, τη Μανρέσα και την Ουέσκα.

Την είδηση αποκάλυψε το 15min.lt, το οποίο αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που έγινε το καλοκαίρι του 2023 για να αποχωρήσει ο Λιθουανός από την Αθήνα. Εν τέλει όχι μόνο έμεινε στην Ελλάδα, αλλά θα βγάλει και… ρίζες στα μέρη μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα