Η Σάκκαρη στα προημιτελικά του Indian Wells, αποχώρησε λόγω τραυματισμού η Σάβιλ

Η Σάκκαρη στα προημιτελικά του Indian Wells, αποχώρησε λόγω τραυματισμού η Σάβιλ
Μαρία Σάκκαρη ap

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Indian Wells απέναντι στην Ντάρια Σάβιλ, αφού με το σκορ στο 4-1 υπέρ της στο πρώτο σετ η αντίπαλός της τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στην αναμέτρηση.

Η καθόλα εντυπωσιακή πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο φετινό Indian Wells δεν έχει σταματημό. Τελευταίο θύμα της ήταν η Ντάρια Σάβιλ σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε άδοξα για την 28χρονη Αυστραλή, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να προηγείται με 4-1 στο πρώτο σετ μέχρι τη στιγμή που η αντίπαλός της αντιμετώπισε πρόβλημα στον αριστερό μηρό και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, παρά το ιατρικό τάιμ άουτ που πήρε.

Όσον αφορά στην επόμενη αθλήτρια που θα χρειαστεί να υπερκεράσει η Σάκκαρη, Νο 6 στον κόσμο, προκειμένου να βρεθεί στα ημιτελικά και ένα βήμα μακριά από το τρόπαιο, αυτή θα είναι η νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ της Έλενα Ριμπάκινα (Νο 20) με τη Βικτόρια Γκόλουμπιτς (Νο 51).

Το ματς

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε στο κορτ με τον αέρα του φαβορί, με την Σάβιλ να προβάλλει όμως κάτι παραπάνω από σθεναρή αντίσταση και τις δύο αθλήτριες να επιδίδονται σε μία μεγάλη και θεαματική μάχη, σε ένα άκρως απαιτητικό πρώτο game που κράτησε 13 ολόκληρα λεπτά (!) και βρήκε στο φινάλε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να κρατάει το σερβίς της για το 1-0.

Ανάλογα κλειστό και ισορροπημένο game ήταν και το δεύτερο και αυτή τη φορά η μάχη κράτησε εννέα λεπτά, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να κάνει το break και να παίρνει φόρα, μιας που στο τρίτο έκανε επίδειξη ισχύος με όπλο το δυνατο σερβίς της και χρειάστηκε μόλις τρία λεπτά για να το κατακτήσει και αυτό.

Ακολούθησαν δύο games όπου η κάθε αθλήτρια κράτησε το σερβίς της για να φτάσουμε στο 4-1, με την Σάβιλ να αποχωρεί μάλιστα σε εκείνο το σημείο αφού κάποιες ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό την οδήγησαν να καλέσει ιατρικό τάιμ άουτ.

Σύμφωνα με το SPORT 24, αυτό διήρκεσε για πέντε λεπτά, που δεν ήταν όμως αρκετά για να υποχωρήσουν οι πόνοι, με την Σάβιλ να δηλώνει αδυναμία να συνεχίσει λόγω αυτών των ενοχλήσεων και την Μαρία Σάκκαρη να παίρνει “χαλαρή” πρόκριση στην επόμενη φάση, αυτή των προημιτελικών του τουρνουά, που διεξάγεται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα