ΗΠΑ: Η Σιμόν Μπάιλς επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από δύο χρόνια

ΗΠΑ: Η Σιμόν Μπάιλς επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από δύο χρόνια
Simone Biles 2023 Morry Gash/AP Photo

Δύο χρόνια αφότου αποσύρθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο λόγω κακής ψυχολογικής κατάστασης η Ολυμπιονίκης επιστρέφει στις προπονήσεις και δηλώνει καλά στην υγεία της.

Η απόφαση της Αμερικανίδας αθλήτριας Σιμόν Μπάιλς να αποσυρθεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο λόγω της πίεσης και της κακής ψυχολογικής κατάστασης έπεσε πριν δύο χρόνια σαν “βόμβα”, ωστόσο άνοιξε τον δρόμο ώστε να υπενθυμίσει σε όλους πως οι αθλητές τέτοιου επιπέδου δεν είναι υπεράνθρωποι.

Ήρθε όμως η ώρα να επιστρέψει και όπως έγινε γνωστό η διάσημη αθλήτρια επιστρέφει αύριο, Σάββατο (05/08) στους αγώνες στο προάστιο του Σικάγο.

Η 26χρονη Μπάιλς, επτά φορές Ολυμπιονίκης και 25 φορές κάτοχος μεταλλίου σε παγκόσμια πρωταθλήματα, δείχνει απαλλαγμένη από την πίεση. Ήδη έγραψε στο Instagram το περασμένο Σαββατοκύριακο: “Είμαι καλά, επιστρέφω πάλι. Μην ανησυχείτε. Ολα είναι καλά”.

Η Ολυμπιονίκης του 2016, έμεινε εκτός αγώνων μετά τους Αγώνες του Τόκιο, αλλά δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση.

“Φαίνεται καταπληκτική”, είπε για την Μπάιλς μετά την προπόνηση της Παρασκευής η συναθλήτριά της και πρωταθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, Σουνίσα Λι. “Δεν φαίνεται καν ότι πήρε άδεια”.

Η Μπάιλς, ,όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενημέρωσε τους προπονητές της νωρίτερα φέτος για την πρόθεσή της να επιστρέψει και ήταν αισιόδοξοι για τις προοπτικές της μετά την προπόνηση της Παρασκευής.

“Δεν θα ήμασταν εδώ αν είχαμε δει κάποιον δισταγμό”, είπε η Σεσίλ Λαντί, η οποία μαζί με τον σύζυγό της Μοράν προπονούν την Μπαίλς στο Τέξας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα