Ισμαέλ στο Sport24.gr: “Οι δυο φορές που απείλησε να με διώξει ο Απόλλων”

Ισμαέλ στο Sport24.gr: “Οι δυο φορές που απείλησε να με διώξει ο Απόλλων”
Ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Βαλεριάν Ισμαέλ, τοποθετείται για τις απειλές που κατήγγειλε ότι δέχθηκε από τον πρόεδρο του Απόλλωνα Eurokinissi

Ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Βαλεριάν Ισμαέλ, τοποθετείται στο Sport24.gr για τις απειλές που κατήγγειλε ότι δέχθηκε από τον πρόεδρο της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".

“Σοκ” προκάλεσαν οι καταγγελίες του Βαλεριάν Ισμαέλ περί απειλών από τον πρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης και προσπάθειας επιρροής της αρχικής ενδεκάδας και των αλλαγών στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ για την πρώτη αγωνιστική της Super League.

“Η συνεργασία με τον Απόλλωνα Σμύρνης σταμάτησε σήμερα. Ο πρόεδρος με απείλησε και προσπάθησε να επηρεάσει την αρχική ενδεκάδα, όπως και τις αλλαγές που θα έκανα στη διάρκεια του ματς. Είναι αδύνατο για μένα να δουλέψω κάτω από αυτές τις συνθήκες”, ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του Γάλλου τεχνικού.

Το Sport24.gr επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί με τον πρώην τεχνικό της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”. Ξεκαθάρισε ότι θ’ αποχωρούσε ακόμη κι αν ο Απόλλων είχε νικήσει την ΑΕΛ στην πρεμιέρα και τοποθετήθηκε για το τι εννοούσε με τη λέξη “απειλές” που κατήγγειλε ότι δέχθηκε.

“Αυτό που μπορώ να πω ότι οι απειλές ήταν να με διώξει αρχικά εάν οι ποδοσφαιριστές που έφερα δεν έφευγαν από την ομάδα. Και σε δεύτερο χρόνο να με διώξει εάν οι παίκτες (σ.σ που είχε επιλέξει ο κ. Μονεμβασιώτης για την ενδεκάδα εννοεί) δεν έπαιζαν. Μου πέρασε το μήνυμα μέσα από τους δύο τεχνικούς διευθυντές (σ.σ Τσέλιος και Κόντης) που μιλούσαν εξ ονόματος του προέδρου. Ακόμη κι αν νικούσαμε το ματς με την ΑΕΛ, θα έφευγα”, υποστήριξε ο 42χρονος προπονητής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα