Λάρισα: Πέθανε 15χρονος που κατέρρευσε – Περίμεναν επί 45 λεπτά ασθενοφόρο

Διαβάζεται σε 2'
Λάρισα: Πέθανε 15χρονος που κατέρρευσε – Περίμεναν επί 45 λεπτά ασθενοφόρο
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Τραγωδία σημειώθηκε στην Καρίτσα Λάρισας, όπου ένας 15χρονος έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και, παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να κρατηθεί στη ζωή, κατέληξε.

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε, το βράδυ της Κυριακής (20/9), στη Λάρισα, όπου έχασε τη ζωή του ένας 15χρονος.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 21:30, όταν ο 15χρονος ξεκίνησε να νιώθει αδιαθεσία και κατέρρευσε μπροστά στην οικογένειά του, στην περιοχή Καρίτσα της Λάρισας. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον μαθητή και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για μεγάλη καθυστέρηση του ασθενοφόρου, κάτι που επιβεβαιώνεται από ανακοίνωση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ).

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σχετικά:

«Τα Κέντρα Υγείας Αγιάς και Γόννων διαθέτουν ασθενοφόρα και πληρώματα και καλύπτουν την περιοχή 24 ώρες το 24ωρο. Συγκεκριμένα, για το ανωτέρω τραγικό περιστατικό, χθες το βράδυ 20/9/2026 ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ 21:05 για επείγον περιστατικό στην περιοχή της Καρίτσα (απόσταση Λάρισας – Κάρίτσας 55 λεπτά και Αγιάς – Καρίτσας 50 λεπτά και Γοννων – Καρίτσας 47 λεπτά). Τα ασθενοφόρα των Κέντρων Υγείας Αγιάς και Γόννων τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ήταν σε διακομιδή περιστατικών προς Π.Γ.Ν. Λάρισας το ένα, και Συκούριο το άλλο, με αποτέλεσμα να σταλεί Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ από τη Λάρισα, η οποία αφίχθη στην Καρίτσα 21:50 και παρέλαβε το περιστατικό το οποίο δεν είχε σφυγμό και δεν ανέπνεε κατηγορία R1, σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ. Το περιστατικό αφίχθη στο Π.Γ.Ν. Λάρισας 23:39, όπου βεβαιώθηκε ο θάνατός του».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα