Κορονοϊός: Δεύτερο κρούσμα στον ΠΑΟΚ

Κορονοϊός: Δεύτερο κρούσμα στον ΠΑΟΚ

Μετά τον Μίροσλαβ Στοχ, νέο κρούσμα κορονοϊού υπήρξε στον ΠΑΟΚ, κάτι που έγινε γνωστό λίγο πριν την αναχώρηση του Δικεφάλου στο Πήλιο όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Στον ΠΑΟΚ υπήρξε φόβος για κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα μετά τα συμπτώματα που είχε παρουσιάσει ποδοσφαιριστής και τελικά επιβεβαιώθηκε. Μάλιστα ο Μίροσλαβ Στοχ ήταν εκείνος που παρουσιάστηκε θετικός στον COVID-19. Στη συνέχεια οι υπόλοιποι παίκτες του Δικεφάλου, αλλά και το προσωπικό της ομάδας προχώρησαν σε τεστ, ώστε να διαπιστωθεί αν όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Οπως αναφέρει το Sport24, ο ΕΟΔΥ απέστειλε τα αποτελέσματα των τεστ και έγινε γνωστό ότι στον Δικέφαλο υπάρχει και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορές. Έτσι, προέκυψε νέο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ λίγο πριν την αναχώρησή του για το Πήλιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Το δεύτερο κρούσμα φαίνεται να μην συνδέεται με την περίπτωση του Μίροσλαβ Στοχ, ενώ ο παίκτης αποκλείστηκε από την αποστολή για το Πήλιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα