Κορονοϊός: Κρούσμα στην Ξάνθη, αναβάλλεται το ματς με τη Λαμία

Κορονοϊός: Κρούσμα στην Ξάνθη, αναβάλλεται το ματς με τη Λαμία

Θετικός σε κορονοϊό μέλος της Ξάνθης μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι Ακρίτες την Πέμπτη και με βάση το ιατρικό πρωτόκολλο θα γίνουν νέα τεστ και ανάλογα με τα αποτελέσματα τους θα παρθεί η όποια απόφαση.

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη Super League είναι γεγονός και πρόκειται για μέλος της Ξάνθης που είχε ταξιδέψει στη Λαμία για το ματς του Σαββάτου με την τοπική ομάδα. 

Όπως αναφέρει το Sport24.gr, Παίκτες και μέλη του συλλόγου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις την Πέμπτη και στη διάρκεια της Παρασκευής έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα με ένα εξ αυτών να είναι θετικό. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αποστολή που είχε καταλύσει στη Νέα Αγχίαλο και ειδοποιήθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ώστε να βρεθεί στο ξενοδοχείο. Και οι παίκτες της Ξάνθης θα παραμείνουν σε καραντίνα στο ξενοδοχείο, τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή. Κάτι το οποίο σημαίνει πως το προγραμματισμένο για το Σάββατο παιχνίδι με τη Λαμία δεν θα διεξαχθεί και μένει να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Με βάση το ιατρικό πρωτόκολλο οι παίκτες και τα μέλη της αποστολής της Ξάνθης θα υποβληθούν σε νέες εξετάσεις την Παρασκευή το βράδυ από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, περιμένοντας τα αποτελέσματα το Σάββατο. Εκ νέου την Κυριακή θα κάνουν και πάλι εξετάσεις ώστε να βγουν τα αποτελέσματα τη Δευτέρα.

Αν βγουν και τα δύο τεστ αρνητικά για όλους τότε θα γίνει το ματς με τη Λαμία τη Δευτέρα το βράδυ. Αν όχι τότε όλη η ομάδα θα μπει σε πενθήμερη καραντίνα. Για το κρούσμα έχει ενημερωθεί ήδη η Super League και αναμένεται να βγει και επίσημη ανακοίνωση.

Να θυμίσουμε ότι στην αποστολή της Ξάνθης που είχε ταξιδέψει στη Λαμία βρίσκονταν οι: Άμπαντ, Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Φασίδης, Κασάδο, Σόσα, Θυμιάνης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Τερκί, Μουλέν, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Φοσέ, Κάστρο, Γκαργκαλατζίδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα