Κβαρατσχέλια: “Καλή ομάδα η Ελλάδα, ήμασταν 60.000 εναντίον 11”

Διαβάζεται σε 1'
Κβαρατσχέλια: “Καλή ομάδα η Ελλάδα, ήμασταν 60.000 εναντίον 11”

Ο παίκτης της Γεωργίας, Χβίτσα Κβαρατσχέλια, δεν μπορούσε να πιστέψει την πρόκριση της Γεωργίας στα τελικά του Euro 2024, όμως υποστήριξε πως και η Ελλάδα ήταν καλή.

Ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια έπλεε σε πελάγη ευτυχίας έπειτα από την πρόκριση της Γεωργίας στα τελικά του Euro 2024 εις βάρος της Ελλάδας, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του στο flash interview στη Nova.

“Γράψαμε ιστορία. Ήταν δύσκολο, επειδή παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε σε κάθε στιγμή. Πιέζαμε για 120 λεπτά. Είναι μια φανταστική μέρα. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Πριν από τον αγώνα είπα στα παιδιά ότι παίζαμε 60.000 εναντίον 11. Το είδατε. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους που μας υποστήριζαν για 120 λεπτά. Ευχαριστώ. Τα καταφέραμε και πάμε στο επόμενο επίπεδο. Όλοι οι παίκτες είναι ήρωες, όχι μόνο σήμερα. Είναι μέρος αυτού που κάναμε τα τελευταία δύο χρόνια”, δήλωσε αρχικά, σύμφωνα με το SPORT24.

“Όταν κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για την Εθνική Ελλάδας, είπε: “Ήταν καλό παιχνίδι. Παίξαμε καλά στην άμυνα, ήταν η μέρα μας και κερδίσαμε. Η Ελλάδα έχει κορυφαίους παίκτες. Ίσως την επόμενη φορά θα πάνε εκείνοι, επειδή είναι καλή ομάδα. Καλή τύχη. Ήταν καλοί. Ίσως την επόμενη φορά νικήσουν”, πρόσθεσε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα