Μάικ Τάισον: Οι ψυχεδελικές ουσίες ήταν αυτές που μ' έσωσαν και μ' έφεραν κοντά στον Θεό

Ο Mike Tyson
Ο Mike Tyson AP PHOTO/JEFF CHRISTENSEN

Για ακόμα μια φορά ο Μάικ Τάισον αναφέρθηκε στη χρήση ψυχεδελικών ουσιών και μαριχουάνας που έκανε κατά τη διάρκεια των δύσκολων περιόδων της ζωής του.

Ο Mike Tyson μίλησε ξανά για την ευεργετική δράση της μαριχουάνας και των ψυχεδελικών ουσιών για να ξεφύγει από το σκοτεινό τούνελ της ζωής του, το οποίο είχε περιέλθει.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Tyson είναι γνωστός για την παραβατική συμπεριφορά του, όμως τα φυτικά φάρμακα που χρησιμοποίησε τον έφεραν όπως λέει πιο κοντά στον Θεό.

"Είδατε πόσο έχει αλλάξει η ζωή μου τα τελευταία πέντε χρόνια; Ήμουν εθισμένος. Δεν θυμάμαι καν ότι μπορούσα να επιβιώσω. Μετά γνώρισα τα φυτικά φάρμακα. Όλοι βλέπουν πως σταμάτησα το...πάρτι. Δεν κάνω πλέον άσωτη ζωή. Οι ψυχεδελικές ουσίες με έφεραν κοντά στον Θεό. Πηγαίνουμε σε γιορτές και πρέπει εκεί να είμαστε ταπεινοί", αναφέρει.

Να θυμίσουμε πως ο Tyson συνεργάζεται με την εταιρία Wesana Health για να βοηθήσει την προώθηση αυτών των ουσιών. "Προσπαθούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο. Ταίριαξα με την Wesana. Αρκεί να βρεις την σωστή εταιρία να σε καθοδηγήσει", καταλήγει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κάνναβη
SHARE:

24Media Network