Μάνταλος: "Συγγνώμη αν η δήλωση μου θεωρήθηκε υποτιμητική"

Μάνταλος: "Συγγνώμη αν η δήλωση μου θεωρήθηκε υποτιμητική"

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, μετά το ντόρο που προκλήθηκε με τη δήλωση του για "νεκρό Παναθηναϊκό" έκανε διευκρινιστική τοποθέτηση τονίζοντας πως ότι είπε αφορούσε την ποδοσφαιρική εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, έκανε διευκρινιστική τοποθέτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ για τη δήλωση του μετά το ντέρμπι που προκάλεσε αρκετό ντόρο και τον χαρακτηρισμό "νεκρός" που απέδωσε στον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής μέσος υποστήριξε πως ότι είπε αφορούσε ξεκάθαρα την ποδοσφαιρική εξέλιξη της αναμέτρησης και ζήτησε συγγνώμη αν η δήλωση του θεωρήθηκε υποτιμητική ενώ τόνισε πως έχει αποδείξει πολλές φορές πως σέβεται κάθε ομάδα και φυσικά πως γνωρίζει το μέγεθος του Παναθηναϊκού.

H δήλωση: "Τις τελευταίες ώρες διαπιστώνω ότι έχει δοθεί διαφορετική ερμηνεία σε αυτό που δήλωσα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Διευκρινίζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτό που είπα αφορούσε ξεκάθαρα την ποδοσφαιρική εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα και το ότι δεν νοείται για την ομάδα μου να χάνει το οποιοδήποτε ματς, από οποιονδήποτε αντίπαλο, όταν προηγείται με 2-0.

Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος του Παναθηναϊκού και στη μέχρι σήμερα ποδοσφαιρική μου διαδρομή έχω αποδείξει αν σέβομαι ή όχι τους αντιπάλους μου εντός και εκτός γηπέδων.

Ζητάω συγγνώμη, αν η δήλωσή μου θεωρήθηκε υποτιμητική για τον Παναθηναϊκό γιατί σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου".

Πηγή: 

sport24.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 3-2: Τριφύλλι από τα παλιά σε ντερμπάρα στο ΟΑΚΑ

SHARE: