Μαρινάκης: Κανονικά στο γήπεδο και 2 μήνες απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο

Μαρινάκης: Κανονικά στο γήπεδο και 2 μήνες απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο
Ο Βαγγέλης Μαρινάκη Eurokinissi

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απάλλαξε τον Βαγγέλη Μαρινάκη από την κατηγορία της εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών, με αποτέλεσμα να επιτρέπεται κανονικά η παρουσία του στο γήπεδο, αλλά παράλληλα να τιμωρείται με δύο μήνες απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο.

Στις 2 Μαρτίου το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο τιμώρησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη με πέντε μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, καθώς και πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Ωστόσο, η Επιτροπή Εφέσεων τον απάλλαξε από την κατηγορία της εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών στον αγώνα με τον Άρη, με αποτέλεσμα να επιτρέπεται κανονικά η παρουσία του στο γήπεδο, αλλά παράλληλα να τιμωρείται με δύο μήνες απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα αποδυτήρια.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

“Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. 37/2021 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1 ΕΛΛΑΔΑ. Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση. Κρίνει, κατά πλειοψηφία (Α.Μελισσινού και Χ. Παπακώστα), ότι ο Ευάγγελος Μαρινάκης δεν είναι πειθαρχικά ελεγκτέος για την παράβαση του άρθρου 12 παρ. 5 του ΚΑΠ (υπάρχουν αμφιβολίες).

Το Μέλος Ι. Κοσίνα είχε την γνώμη ότι τελέσθηκε η ως άνω παράβαση. Κατά τα λοιπά , ομόφωνα, γίνεται δεκτό ότι τελέσθηκαν οι λοιπές πράξεις. Επιβάλλει (ομόφωνα) σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ για κάθε μία των, πρώτης και δεύτερης, πράξεων και συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων (4.500) ευρώ (3.000+1.500). Απαγορεύει (ομόφωνα) στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελο Μαρινάκη, την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δύο (2) μήνες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα