Μέσι: Σκηνές τρέλας στην Αργεντινή, “φυγαδεύτηκε” από εστιατόριο

Μέσι: Σκηνές τρέλας στην Αργεντινή, “φυγαδεύτηκε” από εστιατόριο

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην Αργεντινή με την αποστολή της Εθνικής του ομάδας και κατά την έξοδο του σε ένα γνωστό εστιατόριο η αστυνομία ανακάστηκε να τον "φυγαδεύσει" προκειμένου να αποχωρήσει.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ήρωας για όλους στην Αργεντινή μετά και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ από την Εθνική Αργεντινής.

Σε κάθε βήμα του αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν επικρατεί ένας μικρός πανικός και αυτό φάνηκε και κατά την τελευταία έξοδο του Μέσι στην Αργεντινή.

Όπως αναφέρει το SPORT24, ο σούπερ σταρ βρίσκεται στην πατρίδα του καθώς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα και το βράδυ της Δευτέρας θέλησε να πάει σε ένα γνωστό εστιατόριο.

Με το που έγινε γνωστή η είδηση εκατοντάδες κόσμου βρέθηκαν έξω από το συγκεκριμένο μαγαζί και περίμεναν την έξοδο του Μέσι για να αποθανατίσουν τη στιγμή, να τραβήξουν μια φωτογραφία, να δουν από κοντά το ίνδαλμα τους.

Για αυτό και χρειάστηκε η αστυνομία προκειμένου να τον “φυγαδεύσει” και να αποχωρήσει ώστε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η Εθνική Αργεντινής.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα