Μουντιάλ 2018: Το πρόγραμμα του Σαββάτου στα γήπεδα της Ρωσίας

Οπαδοί της Γαλλίας λίγο πριν τον πρώτο αγώνα της ομάδας στη Ρωσία έναντι της Αυστραλίας
Οπαδοί της Γαλλίας λίγο πριν τον πρώτο αγώνα της ομάδας στη Ρωσία έναντι της Αυστραλίας AP

Η διεκδικητής του τροπαίου Γαλλία, η πάντοτε ισχυρή Αργεντινή και η υπολογίσιμη Δανία μπαίνουν στην "αρένα" του παγκοσμίου κυπέλλου σήμερα Σάββατο

Σε πλήρη εξέλιξη το Μουντιάλ 2018 από τη Ρωσία, με τους αγώνες του Σαββάτου να υπόσχονται πολύ δυνατές συγκινήσεις για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους. 

Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκινά στη 13.00 με τον αγώνα Γαλλίας - Αυστραλίας για τον τρίτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Καζάν Αρένα. Η μπλέ έρχονται στο Μουντιάλ με τον αέρα του φαβορί για τον τίτλο. 

Στο χορτάρι των ρωσικών γηπέδων μπαίνει στις 16.00 η ομάδα της Αργεντινής, που αν και δεν είναι στη φόρμα που την έχουμε συνηθίσει, αποτελεί πάντοτε απολαυστική την ώρα του αγώνα, η οποία θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία για τον τέταρτο όμιλο του Μουντιάλ από το Σπάρτακ στάδιο της Μόσχας. 

Στις 19.00, το Περού αντιμετωπίζει την ομάδα της Δανίας σε έναν ακόμη αγώνα του τρίτου γκρουπ, αυτή τη φορά για τις ομάδες του Περού και της Δανίας από την Μορντόβια Αρένα, στην πόλη Σαράνσκ. 

Τέλος, στις 22.00 το βράδυ ώρα Ελλάδας, η Κροατία αντιμετωπίζει την Νιγηρία για τον τέταρτο όμιλο από το στάδιο του Καλίνινγκραντ. 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μουντιάλ 2018
SHARE: