NBA: Ορθογραφικά λάθη που βγάζουν… μάτι στο άγαλμα του Κόμπι Μπράιαντ

Διαβάζεται σε 1'
NBA: Ορθογραφικά λάθη που βγάζουν… μάτι στο άγαλμα του Κόμπι Μπράιαντ
AP

Στο άγαλμα του Κόμπι Μπράιαντ που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο των Λος Άντζελες Λέικερς, το Crypto.com Arena, εντοπίστηκαν ορθογραφικά λάθη στα ονόματα τόσο του Καλντερόν, όσο και του Γουέιφερ.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς αποκάλυψαν το εντυπωσιακό άγαλμα που δημιούργησαν για τον Κόμπι Μπράιαντ έξω από το γήπεδο της ομάδας, το Crypto.com Arena, σε μια θεαματική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, μετά από την τοποθέτηση του αγάλματος, εντοπίστηκαν ορθογραφικά λάθη στις επιγραφές των ονομάτων τόσο του Χοσέ Καλντερόν, όσο και του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Βον Γουέιφερ. Συγκεκριμένα, στο άγαλμα είναι ορατά τα σφάλματα των δημιουργών με το “Calderson” αντί για “Calderon” και το “Waver” αντί για το “Wafer“.

Λάθος διαπιστώθηκε και στη φράση “Coach Decision” με τη λέξη “decision” να γράφεται ως “decicion”, με τις αντιδράσεις του κόσμου στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού να παίρνουν μεγάλες διαστάσεις.

Στο εντυπωσιακό – κατά τα άλλα – άγαλμα του Μπράιαντ που καταλαμβάνει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των φίλων του NBA, αναγράφονται τα 5 πρωταθλήματα που κατέκτησε στο Λος Άντζελες, η τριγωνική βάση ως συμβολισμός στην τριγωνική επίθεση του Φιλ Τζάκσον, καθώς και ένας κωδικός QR που το συνδέει με τα highlights του εμβληματικού αθλητή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα