Η Βανέσα Μπράιαντ κατέθεσε για τις φωτογραφίες: “Ζω με τον φόβο μήπως μπω στα social media και μου εμφανιστούν”

Η Βανέσα Μπράιαντ κατέθεσε για τις φωτογραφίες: “Ζω με τον φόβο μήπως μπω στα social media και μου εμφανιστούν”
2022 AP PHOTO/DAMIAN DOVARGANES

Συνεχίστηκε η δίκη για την διαρροή φωτογραφιών από το δυστύχημα του Κόμπι Μπράιαντ, με την σύζυγό του, Βανέσα να προχωρά στην κατάθεσή της δηλώνοντας πως πλέον ζει με τον φόβο μήπως δει τις φωτογραφίες στα social media.

Η πολύκροτη δίκη για την διαρροή των φωτογραφιών από το δυστύχημα με το ελικόπτερο που στοίχησε την ζωή στον Κόμπι Μπράιντ, την κόρη του, Τζιάνα και άλλα 7 άτομα στις 26 Ιανουαρίου 2020 συνεχίστηκε στις ΗΠΑ. Σειρά είχε η κατάθεση της συζύγου του Κόμπι, Βανέσα η οποία μίλησε για το πως όλα όσα έχουν γίνει με την διαρροή των φωτογραφιών την έχουν επηρεάσει από την ημέρα του δυστυχήματος.

Η Βανέσα Μπράιαντ τόνισε πως πλέον ζει με τον φόβο μην δει τις φωτογραφίες στα social media, θέλοντας να προφυλάξει τις κόρες της.

“Όταν άρχισε όλο αυτό με τις φωτογραφίες ένιωθα πως θέλω να βγω στη γειτονιά και να αρχίζω να ουρλιάζω”, είπε με δάκρυα στα μάτια. “Ένιωθα πως θέλω να τρέξω και να βουτήξω στο νερό αλλά το πρόβλημα ήταν πως δεν μπορούσα να ξεφύγω. Ήμουν παγιδευμένη στο σώμα μου.

Βγήκα από το σπίτι για να μην με δουν τα κορίτσια μου. Ήμουν καταρρακωμένη, δεν είχα καθαρό μυαλό. Τους εμπιστέφθηκα. Τους εμπιστέφθηκα πως δεν θα έκαναν αυτά τα πράγματα.

Ζω πλέον με τον φόβο μήπως μπω μια μέρα στα social media και τις δω μπροστά μου. Ζω με τον φόβο μην μπουν οι κόρες μου και τους εμφανιστούν μπροστά.

Είχα πει στον σερίφη εκείνη την στιγμή του δυστυχήματος: “αφού δεν μπορείς να φέρεις πίσω τα μωρά μου τότε σε παρακαλώ προστάτευσε την περιοχή. Ανησυχώ για τους παπαράτσι“.

Σύμφωνα με το SPORT 24, τόνισε πως έκτοτε την παρακολουθεί ψυχολόγος: “Κάποιες φορές η αλήθεια είναι πως με βοηθάει αλλά μερικές άλλες είναι απλά αδύνατον”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα