Νικ Καλάθης: Αποχαιρετά την Φενέρμπαχτσε και αναζητά νέα ομάδα

Διαβάζεται σε 1'
Νικ Καλάθης: Αποχαιρετά την Φενέρμπαχτσε και αναζητά νέα ομάδα
Euroleague 2024, Ημιτελικός: Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε Eurokinissi

Ο Νικ Καλάθης επιβεβαιώνει το τέλος του ταξιδιού του στην Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τις δηλώσεις του μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας απέναντι στην Αναντολού Εφές.

Ο Ελληνοαμερικανός καλαθοσφαιριστής, Νικ Καλάθης, ανακοίνωσε το τέλος της θητείας του με την Φενέρμπαχτσε, αφού πρώτα στέφθηκε πρωταθλητής Τουρκίας με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν σε ένα τέτοιο γκρουπ παικτών, ήμασταν σαν οικογένεια. Συμπεριφερόμασταν σαν οικογένεια. Κάθε ένας από εμάς έπαιζε για όλους, ήμασταν πραγματική ομάδα. Φυσικά είμαι λίγο στενοχωρημένος, λάτρεψα να παίζω μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους. Τουλάχιστον φεύγω με καλές συνθήκες. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μού έδωσε η Φενέρμπαχτσε. Είμαι πολύ χαρούμενος που φόρεσα αυτή τη φανέλα“, σημείωσε ο Έλληνας γκαρντ, που αποχαιρέτησε την Ulker Sports Arena μετά από δύο σεζόν.

Να σημειωθεί πως η Μονακό έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της προς τον παίκτη. Ο ίδιος βρίσκεται σε μία φάση αναζήτησης του επόμενου συλλόγου που θα χαράξει την καριέρα του.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα