Νόβακ Τζόκοβιτς: “Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στα μεγάλα φαβορί για το Roland Garros”

Διαβάζεται σε 2'
Νόβακ Τζόκοβιτς: “Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στα μεγάλα φαβορί για το Roland Garros”
Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς στο τελικό ματς του Ιταλικού Όπεν,2022

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε σχετική του δήλωση για το Γαλλικό Όπεν, κατέταξε τον Στέφανο Τσιτσιπά ανάμεσα στα 5 φαβορί της διοργάνωσης.

Ο Σέρβος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς, θεωρεί τον Στέφανο Τσιτσιπά φαβορί του τουρνουά Roland Garros που πλησιάζει. Ο τιτλούχος Τζόκοβιτς έχει διανύσει μια χρονιά πέρα από τα συνηθισμένα. Οι αγωνιστικές του επιδόσεις βρίσκονταν σε χαμηλό επίπεδο τη φετινή χρονιά και ο ίδιος θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο γαλλικό όπεν στο Παρίσι (26/05-9/06).

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν μεγάλα ονόματα του τένις και ο Τζόκοβιτς απ’ ότι φαίνεται θα έχει δύσκολο έργο. Στην δήλωσή του προέβλεψε κάποια φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο Rolland Garros. Ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα βρίσκεται κι αυτό του κορυφαίου Έλληνα τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά. Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι: “Ο Ραφαέλ Ναδάλ, από σεβασμό, είναι το μεγαλύτερο φαβορί. Ο Κάσπερ Ρουντ είναι σίγουρα ένας από τους πέντε υποψήφιους παίκτες για την νίκη.

Έχουμε επίσης τους Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Στέφανο Τσιτσιπά. Και μετά, ίσως εγώ, εάν είμαι καλά. Στο Roland Garros και σε όλα τα Grand Slam, είμαι ένας μοναδικός παίκτης και λίγο διαφορετικός.

Ψάχνω για το καλύτερο δυνατό μου επίπεδο…νιώθω ότι χρειάζομαι περισσότερους αγώνες. Αυτός είναι ο τρόπος για να βρω την φόρμα που έχω. Δεν παίζω από υποχρέωση.”, τόνισε ο κάτοχος των 24 τίτλων Grand Slam.

Να σημειωθεί, πως κατά το αγωνιστικό έτος του 2024, ο 37χρονος τενίστας δεν έχει κερδίσει σε κανένα τουρνουά, ούτε έχει παίξει σε τελικό, ενώ πριν από λίγες ημέρες αποκλείστηκε από τον  Αλεχάντρο Ταμπίλο (No29) στον τρίτο γύρο του Rome Masters.

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα