Ο εθισμός του Ρούνεϊ στον τζόγο και τα τεράστια ποσά που έχανε

Ο εθισμός του Ρούνεϊ στον τζόγο και τα τεράστια ποσά που έχανε
Ο Γουέιν Ρούνεϊ AP Photo/Nick Wass

Ο Γουέιν Ρούνεϊ μίλησε στο πλαίσιο καμπάνιας για την ενημέρωση αναφορικά με τα τυχερά παιχνίδια και αναφέρθηκε στα μεγάλα ποσά που έχανε την περίοδο που έπαιζε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την περίοδο που ο Γουέιν Ρούνεϊ αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήταν διεθνής με την εθνική Αγγλίας, αντιμετώπισε πρόβλημα με το τζόγο, με αποτέλεσμα να χάνει πολλά χρήματα και μάλιστα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρει το Sport24.gr, ο παίκτης Ντέρμπι Κάουντι μίλησε στο πλαίσιο καμπάνιας για την ενημέρωση αναφορικά με τα τυχερά παιχνίδια και αναφέρθηκε στην περίοδο που έχασε 700.000 λίρες σε πέντε μήνες.

“Όταν έμενα στο ξενοδοχείο με την αποστολή, άρχισα να παίζω στοίχημα στο κινητό μου για να μην βαριέμαι. Χωρίς να το καταλάβω, είχα κολλήσει και έφτασα να μην υπολογίζω τα ποσά που πόνταρα.

Στην αρχή κέρδιζα και σκέφτηκα ότι ήταν καλός τρόπος για να βγάλω εύκολα χρήματα. Κατέληξε όμως, να με… ρουφήξει αυτή η κατάσταση και να χάσω πάρα πολλά. Αυτό σε επηρεάζει όταν μετά πρέπει να αγωνιστείς. Ευτυχώς, κατάφερα να ξεχρεώσω όσα έχασα και να μην παίξω ξανά, έμαθα από τα λάθη μου”, δήλωσε ο 35χρονος επιθετικός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα