Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ‘μένει σπίτι’ και κάνει ματ στη Μαράια

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ‘μένει σπίτι’ και κάνει ματ στη Μαράια
Γιάννης Αντετοκούμπο AP

Την ώρα που ο μικρός Τσαρλς κοιμάται, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξοδεύει την ώρα του με ανοικτή τηλεόραση και μια παρτίδα σκάκι. Η Μαράια βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Την καρδιά της Μαράια την έχει κερδίσει προ πολλού. Το ζεύγος μάλιστα ενώθηκε ακόμη περισσότερο, καθώς η πρόσφατη έλευση του πρώτου παιδιού τους μεγάλωσε -σε αριθμό μελών- την οικογένειά τους. Αυτό που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπαθεί να κερδίσει πια από τη σύντροφό του είναι μια μεταμεσονύχτια παρτίδα σκάκι. Γιατί μάλλον δεν κατάφερε να την πείσει για το μουσικό ταλέντο του και τις φωνητικές του δυνατότητες, παίζοντας κιθάρα.

Οι ελεύθερες ώρες δύο γονιών είναι ελάχιστες από τότε που ο μικρός Τσαρλς έκανε κατάληψη στο σπίτι. Σε μια περίοδο όμως που σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται σε κατάσταση ‘χειμερίας νάρκης’ εξαιτίας της διακοπής του ΝΒΑ μετά τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού φροντίζουν να περνούν αρκετό χρόνο μαζί, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις εντολές για εγκλεισμό στο σπίτι. Πόσο μάλλον το βράδυ.

Ενόσω ο γιος του κοιμόταν, Γιάννης και Μαράια διάλεξαν πλευρά στο κρεβάτι, έστησαν τα περίτεχνα πιόνια στη σκακιέρα κι άρχισαν τη μεγάλη μάχη. Η σύντροφος του ‘Greek Freak’ δεν φαίνεται να είναι ευχαριστημένη από την τροπή των πραγμάτων, καθώς νιώθει ήδη την απειλή να πλησιάζει. Να γλίτωσε, πιστεύετε, το ρουά ματ;

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα