Ο Κέβιν Ντουράντ στην Αθήνα για το Ολυμπιακός – Μονακό

Ο Κέβιν Ντουράντ στην Αθήνα για το Ολυμπιακός – Μονακό
INTIME

Το κρίσιμο Game 5 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονακό στο ΣΕΦ θέλει να παρακολουθήσει από κοντά ο Κέβιν Ντουράντ που σχεδιάζει να ταξιδέψει στην Αθήνα την Τετάρτη το πρωί.

Ο Κέβιν Ντουράντ ενθουσιάστηκε με το Game 4 ανάμεσα στη Μονακό και τον Ολυμπιακό για τα playoffs της EuroLeague και σχεδιάζει να παρακολουθήσει από κοντά και το πέμπτο κρίσιμο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες με φόντο την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου.

Όπως αναφέρει το SPORT24, ο σούπερ σταρ των Νετς θέλει να ταξιδέψει στην Αθήνα την Τετάρτη το πρωί με ιδιωτική πτήση και να δώσει το παρών στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς το βράδυ της ίδιας μέρας (21:30). Μέχρι τότε σχεδιάζει να παραμείνει στο Μονακό.

Ο Ντουράντ παρακολούθησε με πολύ ενδιαφέρον το τέταρτο παιχνίδι της σειράς, υποστήριξε θερμά τον φίλο του, Μάικ Τζέιμς και μάλιστα σηκώθηκε αρκετές φορές όρθιος προκειμένου να πανηγυρίσει φάσεις της Μονακό.

Μάλιστα στο τέλος του αγώνα ο Ντουράντ αγκάλιασε τον φίλο του, Μάικ Τζέιμς για την σπουδαία νίκη και την ισοφάριση ενώ στο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Πριγκιπάτο φωτογραφήθηκε και με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών το βράδυ της Τετάρτης στο ΣΕΦ συνεπώς μετά από ένα γεμάτο Γκαστόν Μεντεσάν, πρόκειται να δει για πρώτη φορά αγώνα σε ελληνικό γήπεδο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα