Ο Λεμπρόν Τζέιμς σε καραντίνα: “Μοιάζω με τον ‘Ναυαγό’, αλλά κάνε αυτό που πρέπει”

Ο Λεμπρόν Τζέιμς σε καραντίνα: “Μοιάζω με τον ‘Ναυαγό’, αλλά κάνε αυτό που πρέπει”
Ο Λεμπρόν Τζέιμς AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Αρχίζει να ζορίζεται, τον κουρέα του δεν μπορεί να τον επισκεφτεί, αλλά δεν κάνει του κεφαλιού του ο Λεμπρόν Τζέιμς έγκλειστος στο σπίτι για 14 ημέρες.

Ο κατ’ οίκον περιορισμός του Λεμπρόν Τζέιμς εξαιτίας του κορονοϊού έχει αρχίσει. Τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του στους Λος Άντζελες Λέικερς υποχρεώθηκαν σε εγκλεισμό για τις επόμενες δύο εβδομάδες, επειδή στους Μπρούκλιν Νετς, τους οποίους είχαν αντιμετωπίσει πριν από τη διακοπή του ΝΒΑ, επιβεβαιώθηκαν προ δύο ημερών τέσσερα θετικά κρούσματα. Το ένα εξ αυτών αφορούσε τον Κέβιν Ντουράντ.

Ο ‘Βασιλιάς’ ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει: να μην ξεμυτίσει από το σπίτι, διότι πρέπει να συμπεριφερθεί σαν να είναι φορέας του ιού και υπάρχει κίνδυνος να κολλήσει κάποιον άλλον ακόμη κι αν ο ίδιος δεν έχει συμπτώματα. Ακόμη κι αν βγουν αρνητικά τ’ αποτελέσματα του τεστ, στο οποίο υποβλήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους, θα παραμείνει εντός της οικείας του.

Προφανώς και δεν είναι μια εύκολη κατάσταση. Προφανώς και θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο. Όπως να τριμάρει τη γενειάδα του ή να κουρευτεί, διότι αρχίζει να μοιάζει με τον Τομ Χανκς στον ‘Ναυαγό’, όπως είπε. Παρόλα αυτά ενεργοποιεί όλα τ’ αποθέματα υπομονής και δεν αψηφά τις οδηγίες που του έχουν δώσει.

Όταν με συμβούλευσαν να μπω σε καραντίνα για 14 ημέρες και απομονωμένος από τους άλλους. Ούτε ένα κούρεμα από τον κουρέα μου μπορώ να έχω. Θέλουν να μείνω μακριά του. Αρχίζω να μοιάζω με τον Τομ Χανκς στον Ναυαγό“, ανέφερε αρχικά στο μήνυμά του και γύρισε την κάμερα στη σύζυγό του Σαβάνα που έκοβε μόνης της τα μαλλιά της. “Ούτε αυτή μπορεί να πάει για κούρεμα, οπότε το κάνει μόνη της“.

Όντως παραδέχεται ο Λεμπρόν πως “η μάχη είναι πραγματική στο σπίτι των Τζέιμς αυτήν την περίοδο”. Ωστόσο παρακινεί άπαντες: “Πρέπει να κάνετε αυτό που πρέπει“.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα