Ο Μαραντόνα επιστρέφει στη Χιμνάσια 48 ώρες μετά το διαζύγιο

Ο Μαραντόνα επιστρέφει στη Χιμνάσια 48 ώρες μετά το διαζύγιο

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στη Χιμνάσια. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της λόμπο μόλις 48 ώρες μετά από την ανακοίνωση του διαζυγίου με αυτή.

Στις 19 Νοεμβρίου ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Χιμνάσια Λα Πλάτα μετά από οκτώ ματς – τρεις νίκες και πέντε ήττες – σε δυόμιση μήνες, λόγω της απόφασης του προέδρου που τον προσέλαβε ν’ αποχωρήσει.

Τελικά βρέθηκε λύση στη λόμπο κι επικράτησε η ενότητα με το βλέμμα στις εκλογές και τον Μανουέλ Πελεγκρίνο (πρόεδρος) να έχει περίοπτη θέση στη λίστα των υποψηφίων. Η ανατροπή αυτή έφερε αντίστοιχη ανατροπή και στο θέμα του 59χρονου Αργεντινού προπονητή.

Ο Πίμπε ντε Όρο σύμφωνα με κορυφαία ΜΜΕ της χώρας του τάνγκο (Clarin, Infobae, Tyc Sports) επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μόλις 48 ώρες μετά από τη λύση της συνεργασίας του με αυτή.

Οι άνθρωποι της Χιμνάσια τον έπεισαν, ενώ καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο δικηγόρος κι ατζέντης τους, Ματίας Μόρλα. Η Χιμνάσια βρίσκεται στην 22η θέση της αργεντίνικης Superliga με μόλις δέκα βαθμούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα