Ο πατέρας του Μπάγκλεϊ ζήτησε μέσω twitter από τους Κινγκς να παραχωρήσουν με ανταλλαγή τον γιο του

Ο πατέρας του Μπάγκλεϊ ζήτησε μέσω twitter από τους Κινγκς να παραχωρήσουν με ανταλλαγή τον γιο του
AP

Ο Μάρβιν Μπάγκλεϊ μπήκε σε μπελάδες εξαιτίας του πατέρα του,ο οποίος ζήτησε μέσω twitter από τους Κινγκς να ανταλλάξουν τον γιο του, πριν σβήσει στην συνέχεια το post.

Την εποχή που τα social media κυριαρχούν θα περίμενε κανείς ότι ο κόσμος θα ήταν πιο προσεκτικός. Αυτό μάλλον δεν ισχύει για την οικογένεια του Μάρβιν Μπάγκλεϊ ΙΙΙ.

Σε μία κίνηση που εξέθεσε τον τριτοετή φόργουορντ, ο πατέρας του, Μάρβιν Μπάγκλεϊ ΙΙ, ξέσπασε μέσω twitter μετά την ήττα των Κινγκς από τους Ρόκετς (94-102), όπου ο γιος του είχε 12 πόντους και 9 ριμπάουντ σε 25 λεπτά συμμετοχής, γράφοντας στο twitter:

“Σακραμέντο Κινγκς,

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ παραχωρήστε με ανταλλαγή τον Μάρβιν Μπάγκλεϊ ΙΙΙ όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Με αγάπη – Κόουτς Μπάγκλεϊ”.

Ο πατέρας του φόργουορντ των Κινγκς στην συνέχεια έσβησε το tweet, το οποίο όμως αρκετός κόσμος είχε προλάβει να κρατήσει, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει, με αποτέλεσμα στην συνέχεια να κάνει… retweet ένα tweet που αναφερόταν στο post που είχε κάνει ο ίδιος νωρίτερα! Κοινώς, τα έκανε μπάχαλο.

Δείτε το αρχικό post του Μπάγκλεϊ:

 

Για την ιστορία, την φετινή σεζόν ο Μπάγκλεϊ – ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός ως ο παίκτης που επέλεξαν οι Κινγκς αντί του Λούκα Ντόντσιτς στο Νο2 του ΝΒΑ Draft 2018 – έχει 11.8 πόντους και 8 ριμπάουντ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα