Ο Τετέι κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση: “Με αποκάλεσαν μαϊμού”

Διαβάζεται σε 1'
Ο Ανδρέας Τετέι
Ο Ανδρέας Τετέι Glomex

Ο Ανδρέας Τετέι της Κηφισιάς κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση από τον πάγκο του Βόλου σε δηλώσεις του μετά από το παιχνίδι στην Καισαριανή.

Ο επιθετικός της Κηφισιάς, Ανδρέας Τετέι, κατήγγειλε ρατσιτσική επίθεση εις βάρος του από άνθρωπο που βρισκόταν στον πάγκο του Βόλου, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, όπως αναφέρει το SPORT24, υποστήριξε στην Cosmote TV ότι κάποιος τον αποκάλεσε “μαϊμού” και πρόσθεσε ότι γι’ αυτό πήγε “στον διαιτητή κάποια στιγμή, άκουσα πολύ καλά τη λέξη”.

Μιλώντας στο flash interview θέλησε πρώτα να μιλήσει για το συμβάν και κατόπιν για τα αγωνιστικά και είπε: “Πριν απαντήσω σε αυτό το ερώτημα (σ.σ. για την ισοπαλία 0-0), θα ήθελα να πω για κάτι που άκουσα από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας, που δεν μου άρεσε”.

“Προσπαθούμε τόσο καιρό στην κοινωνία να τα αλλάξουμε όλα αυτά τα πράγματα και κάποιος με αποκάλεσε μαϊμού. Ήταν κάτι που είχα πολύ καιρό να ακούσω, γιατί στα προηγούμενα χρόνια το είχα ξανακούσει. Η αλήθεια είναι ότι με πείραξε πάρα πολύ. Γι αυτό πήγα στον διαιτητή κάποια στιγμή, άκουσα πολύ καλά τη λέξη. Με πείραξε πάρα πολύ, με ενόχλησε“, δήλωσε ο Τετέι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα