Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αποκλειστικά στο SPORT24: “Θα με ρωτάνε τι είναι αυτό και θα λέω είναι το δαχτυλίδι με τους Μπακς”

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αποκλειστικά στο SPORT24: “Θα με ρωτάνε τι είναι αυτό και θα λέω είναι το δαχτυλίδι με τους Μπακς”
SPORT24

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του SPORT24 στη διάρκεια της παρέλασης των Μιλγουόκι Μπακς για την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν ο τυχερός άτυχος των Μιλγουόκι Μπακς στους NBA Finals με τους Φοίνιξ Σανς. Θα μπορούσε να πει κανείς πως ένιωθε σαν θηρίο στο κλουβί σε όλη τη διάρκεια του Game 6 και στη διάρκεια των πανηγυρισμών στο Fiserv Forum, αφού ήταν υποχρεωμένος να μείνει κλεισμένος στο δωμάτιό του λόγω του πρωτοκόλλου. Το αυτό επίσης στη διάρκεια της παρέλασης των πρωταθλητών, την οποία ακολούθησε από ένα τζιπ, κι όχι όντας πάνω σε ένα από τα λεωφορεία που είχαν οι Μιλγουόκι Μπακς.

Ακόμη κι έτσι, το έζησε έντονα, το απόλαυσε και το γιόρτασε. Βγήκε στο παράθυρο του αυτοκινήτου, τραγούδησε, χόρεψε όσο μπορούσε και μετέδωσε την ενέργειά του σε όλους.

Μαζί, μίλησε στο SPORT24 για όλα αυτά που βιώνει εδώ και δύο μέρες. Από την στιγμή δηλαδή που ολοκληρώθηκε το Game 6 των NBA Finals:

“Θα τρελαθούμε τελείως! Είμαι τρελαμένος, δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω! Καταρχήν, ευχαριστώ πολύ για όλα. Είμαι καλά, απλά είμαι υπεύθυνος, θέλω να κάτσω λίγο μόνος, δεν θέλω να… Ρε φίλε, δεν το πιστεύω. Κάτι που δεν έχει γίνει σε μισό αιώνα. Θα σου πω ένα πράγμα: σε 20 χρόνια από τώρα, θα έχουμε παιδιά και εγγόνια και θα μου λένε “Θανάση τι είναι αυτό;” και θα τους απαντάω “αυτό είναι το δαχτυλίδι του Κώστα με τους Λος Άντζελες Λέικερς”. Μετά θα με ρωτάνε “κι αυτό εδώ;”. Θα λέω “αυτό είναι το δικό μου, με τους Μιλγουόκι Μπακς”. Θα ρωτάνε “αυτό εδώ τι είναι;” και θα τους εξηγώ πως “αυτό εδώ είναι το Finals MVP του θείου σας, του Γιάννη”. Απίστευτο, απίστευτο”!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα