Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Κεκλεισμένων των θυρών και η αναμέτρηση βόλεϊ των δύο ομάδων

Διαβάζεται σε 1'
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Αγώνας Βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Όπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση και ο αγώνας βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Volley League Ανδρών θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί και το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Volley League Ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΓΓΑ και μετά από απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

Η απόφαση αναφέρει:

“Στο πλαίσιο της λήψης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά από τα πρόσφατα συμβάντα πράξεων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, της 8ης αγωνιστικής στη VolleyLeague Ανδρών, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοινώνει την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση πετοσφαίρισης, έπειτα από εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ), σε εφαρμογή του άρθρου 1, παρ. 3 του ν. 4326/2015″.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα