Ολυμπιακός: Με Βαλμπουενά και Μπενζιά στο Μόναχο

Ολυμπιακός: Με Βαλμπουενά και Μπενζιά στο Μόναχο
Ο Ματιέ Βαλμπουενά. Eurokinissi

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στο Μόναχο για το ματς με τη Μπάγερν και θα έχει στη διάθεση του τον Βαλμπουενά αλλά και τον Μπενζιά.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Ελλάδα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (19:55, COSMOTE) με τη Μπάγερν Μοναχου και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή των ερυθρόλευκων που θα ταξιδέψει την Τρίτη το πρωί στο Μόναχο.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκε τόσο ο Ματιέ Βαλμπουενά ο οποίος άλλωστε έπαιξε δέκα λεπτά στον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη, αλλά και ο Γιασίν Μπενζιά, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά για το ματς με τους Γερμανούς αφού εξέτισε την τιμωρία του.

Αντίθετα εκτός αποστολής και πάντα σε σχέση με τη λίστα που είχε δηλώσει ο Ολυμπιακός για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι ο Σισέ. Ενώ εκτός λίστας και φυσικά εκτός αποστολής βρίσκονται οι Σουντανί, Κούτρης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Μπα, Μπρούνο, Μάρκοβιτς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς αμέσως μετά ανακοίνωσε τα ονόματα που θα ταξιδέψουν μαζί του στη Γερμανία για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των Ομίλων του UEFA Champions League.

Αναλυτικά η αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης για το Μόναχο:

Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Γκερέρο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα