Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, πράξη 3η: Για το πρωτάθλημα “ερυθρόλευκοι”, να βγάλει αντίδραση θέλει το “τριφύλλι”

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, πράξη 3η: Για το πρωτάθλημα “ερυθρόλευκοι”, να βγάλει αντίδραση θέλει το “τριφύλλι”

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στον 3ο αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan Basket League και με νίκη θα κατακτήσει με "sweep" το πρωτάθλημα. Να βγάλουν αντίδραση θέλουν οι "πράσινοι" και να μείνουν ζωντανοί.

Ο Ολυμπιακός περιμένει σήμερα (17/6) στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό (21:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στον τρίτο τελικό της Stoiximan Basket League, ψάχνοντας την νίκη με την οποία θα κατακτήσει το πρωτάθλημα με sweep (3-0).

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν το πάνω χέρι στην σειρά, έχοντας βγάλει μέχρι στιγμής καλύτερη εικόνα, μετρώντας παράλληλα συνολικά 6 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Παναθηναϊκός ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα θελήσει να βγάλει αντίδραση, προκειμένου να μείνει ζωντανός στην σειρά και να δώσει παράταση στην αγωνία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, για την πλευρά του Ολυμπιακού δεν είναι ξεκάθαρο το καθεστώς συμμετοχής του Λιβιό Ζαν-Σαρλ. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει sold out για το παιχνίδι, ενώ έχει επιβάλλει και.. dress code, ζητώντας από τους οπαδούς του να φορέσουν κόκκινες φανέλες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα