Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι: Πού θα δείτε το κρίσιμο Game 2 της σειράς

Διαβάζεται σε 1'
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι: Πού θα δείτε το κρίσιμο Game 2 της σειράς
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός AKTOR περιμένει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 2 των playoffs της EuroLeague, θέλοντας να φέρει στα ίσα την σειρά μετά την ήττα του στο Game 1.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μία πρόκληση μπροστά του απόψε (25/4), υποδεχόμενος την Μακάμπι Τελ Αβίβ (25/4, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 2 των playoffs της EuroLeague.

Με την σειρά να βρίσκεται στο 1-0 για την Μακάμπι μετά το μπρέικ των Ισραηλινών στο Game 1, το “τριφύλλι” ξέρει ότι δεν έχει πλέον περιθώριο για ήττα, αφού ένα πιθανό 0-2 θα τον φέρει με την πλάτη στον τοίχο.

Η συμμετοχή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι εξαιρετικά αμφίβολη για τον Παναθηναϊκό AKTOR, αφού ο Ισπανός ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στην αριστερή γάμπα και ιγμορίτιδα. Η Μακάμπι από την πλευρά της έχει μία σημαντική απουσία, αφού θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Γουέιντ Μπάλντουιν.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, η Ρεάλ υποδέχεται την Μπασκόνια (22:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), με τους Μαδριλένους να προηγούνται με 1-0 στην σειρά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα