Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός: Πού θα δείτε το ντέρμπι των “αιωνίων”

Διαβάζεται σε 2'
Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός: Πού θα δείτε το ντέρμπι των “αιωνίων”
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League, στο 7ο φετινό παιχνίδι των δύο “αιωνίων”.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του Top-6 της Stoiximan Basket League ολοκληρώνεται σήμερα (15/4) με το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο ΟΑΚΑ.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που – τουλάχιστον με τα δεδομένα που ισχύουν – δεν πρόκειται να επηρεάσει την κατάταξη των δύο ομάδων στα playoffs. Ο λόγος είναι ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR μετράει δύο νίκες κόντρα στους “ερυθρόλευκους” στην κανονική περίοδο, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και αν νικήσει ο Ολυμπιακός, πάλι οι “πράσινοι” θα έχουν το πάνω χέρι για την κορυφή.

Αν ωστόσο η ομάδα του Πειραιά νικήσει, τότε θα βάλει πίεση στον “αιώνιο” αντίπαλό του, ο οποίος θα πρέπει να νικήσει στους δύο τελευταίους αγώνες του στο Top-6 (κόντρα σε Προμηθέα – σε εξ αναβολής παιχνίδι – και Περιστέρι bwin, με αμφότερα τα παιχνίδια να γίνονται στο ΟΑΚΑ) για να κλειδώσει στην ισοβαθμία την πρώτη θέση.

Η συμμετοχή του Τζέριαν Γκραντ χαρακτηρίζεται ως αμφίβολη για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Από πλευράς Ολυμπιακού, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φιλίπ Πετρούσεβ, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Νίκολα Μιλουτίνοβ, Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα, που δεν είναι δηλωμένοι στον ΕΣΑΚΕ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα