Παναθηναϊκός AKTOR: Πρόστιμο 10.000 ευρώ στον Αταμάν από τον ΕΣΑΚΕ

Διαβάζεται σε 2'
Ο Αταμάν
Ο Αταμάν EUROKINISSI

Ο Εργκίν Αταμάν τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 ευρώ από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, για πράξεις και δηλώσεις που συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν με 10.000 ευρώ πρόστιμο, για πράξεις και δηλώσεις που συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος. Απαλλάχθηκε από την πειθαρχική κατηγορία ο Δημήτρης Κοντός.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός AKTOR τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15.000 ευρώ, ενώ θα κληθεί να καταβάλλει ακόμα 1.400 ευρώ για υβριστικά συνθήματα.

Όπως υπενθυμίζει το SPORT24, η ΚΑΕ Ολυμπιακός με έγγραφό της προς τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ ζήτησε χθες (6/6) την τιμωρία του Εργκίν Αταμάν, του Δημήτρη Κοντού και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

“Επιβάλλεται,

Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ): α) την ποινή της επίπληξης καθώς και χρηματικού προστίμου χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ για κάθε μία από τις 2 προειδοποιήσεις που έλαβαν χώρα, εξαιρούμενης της πρώτης εξ αυτών, για υβριστικά συνθήματα τα οποία είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και β) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ για πράξεις και δηλώσεις του προπονητή της οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, παραπτώματα τα οποίο αναφέρονται στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 120/6-6-2024 κλήση και αφορά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα τηςΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ), που διεξήχθη την 5-6-2024.

Επιβάλλει στον ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ, προπονητή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για πράξεις και δηλώσεις οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος κατά τον ως άνω αγώνα και
Απαλλάσσεται ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟΣ για την πειθαρχική κατηγορία της δυσφήμησης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης του άρθρου 74 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας 2023-2024 πειθαρχική κατηγορία κατά τον ως άνω αγώνα.

Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) για την ίδια ως άνω πειθαρχική κατηγορία (Δ. Κοντού) κατά τον ως άνω αγώνα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα