Παναθηναϊκός για ΟΑΚΑ: “Θα είναι τυχαίο το χρονικό σημείο που δημοσιοποιείται η μελέτη, όταν φιλοξενήθηκαν 120.000 θεατές”

Διαβάζεται σε 1'
ΟΑΚΑ
ΟΑΚΑ Eurokinissi

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε ανακοίνωση για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το ΟΑΚΑ και εκφράζει κάποιες απορίες γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λίγη ώρα μετά τα όσα έγιναν γνωστά για τη στατικότητα του στεγάστρου Καλατράβα στο Ολυμπιακό Στάδιο και τα προβλήματα που δημιουργούνται στα ευρωπαϊκά ματς του τριφυλλιού, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στο πρόβλημα που έγινε γνωστό και εκφράζει κάποιες απορίες, όπως αναφέρει το SPORT24.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

“Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε την ύπαρξη μελέτης για το στέγαστρο του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Ολυμπιακού Σταδίου, που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι από κατασκευής του δεν ανταποκρίνεται στα επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας.

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι το στέγαστρο είχε κατασκευαστεί από τον Καλατράβα, εκ των κορυφαίων αρχιτεκτόνων στο είδος αυτών των κατασκευών και από την Cimolai, την κορυφαία εταιρία στον κόσμο σε σιδηρές κατασκευές, η οποία έχει κατασκευάσει τα σκέπαστρα των περισσότερων ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών γηπέδων, ενώ στο έργο συμμετείχαν σπουδαιότατοι Έλληνες αρχιτέκτονες και μηχανικοί.

Υ.Γ. Θα είναι μάλλον τυχαίο γεγονός το χρονικό σημείο που δημοσιοποιείται μια μελέτη που ξεκίνησε το 2021, σε μια περίοδο που ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε στο συγκεκριμένο γήπεδο 120.000 θεατές…

Υ.Γ.1 Ρωτήθηκε σχετικά με τη μελέτη που συντάχθηκε, ο Καλατράβα και η εταιρία Cimolai;”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα