Παναθηναϊκός: Καμία πρόταση για τον Ιωαννίδη, δεν πωλείται

Διαβάζεται σε 2'
Παναθηναϊκός: Καμία πρόταση για τον Ιωαννίδη, δεν πωλείται
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει κατηγορηματικά τα πορτογαλικά ρεπορτάζ, τονίζοντας πως ούτε επίσημη πρόταση έχει από τη Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη, ούτε προτίθεται να πουλήσει τον 24χρονο φορ.

Την ώρα που οι Πορτογάλοι “πυροβολούν” με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα αναφορικά με το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Φώτη Ιωαννίδη, κάνοντας μάλιστα λόγο για επίσημη πρόταση των Πορτογάλων στον Παναθηναϊκό, που φτάνει τα 18 εκατομμύρια ευρώ, από τους πράσινους ξεκαθαρίζουν ότι το τριφύλλι δεν έχει καμία πρόθεση να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την πώληση του διεθνούς επιθετικού.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το SPORT24, από την ΠΑΕ ξεκαθαρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να πωλήσει τον Ιωαννίδη και μάλιστα διαψεύδουν τα πορτογαλικά ρεπορτάζ, υπογραμμίζοντας πως προς το παρόν δεν έχουν καμία επίσημη πρόταση στα χέρια τους από τη Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη.

Άλλωστε, όπως είχε ειπωθεί, από τον περασμένο Απρίλιο στην Game Night, ο Παναθηναϊκός έχει προσφέρει στον Ιωαννίδη αναπροσαρμογή στις αποδοχές του και επέκταση ως το 2028, δείχνοντας πόσο πολύ θέλει να τον κρατήσει στο πράσινο ρόστερ.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 13 Μαΐου 2023, ο Ιωαννίδης είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027, με ετήσιες απολαβές που ανέρχονται στις 500.000 ευρώ. Με βάση τη βελτίωση, που αναμένεται να γίνει, οι απολαβές του κορυφαίου σκόρερ του Παναθηναϊκού θα υπερδιπλασιαστούν και θα αγγίξουν το 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού μετά τον Τάσο Μπακασέτα, του οποίου οι καθαρές ετήσιες αποδοχές ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Συμπερασματικά, η μοναδική εξέλιξη που αφορά αυτή τη στιγμή τον Παναθηναϊκό και τον Ιωαννίδη, είναι το πότε ο διεθνής φορ θα υπογράψει το νέο βελτιωμένο συμβόλαιο, που του πρόσφερε το τριφύλλι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα