Παναθηναϊκός: Κλειστή η Θύρα 13 στον επόμενο αγώνα

Διαβάζεται σε 2'
Παναθηναϊκός: Κλειστή η Θύρα 13 στον επόμενο αγώνα
Η Θύρα 13 Eurokinissi

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με κλείσιμο των θυρών των οργανωμένων οπαδών του στο επόμενο ματς, για όσα έγιναν στο πλαίσιο του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Χωρίς κόσμο στις θύρες που φιλοξενούν οργανωμένους οπαδούς του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο ματς με τη Λαμία (14/04, 17:00), με την ΔΕΑΒ να τιμωρεί τους πράσινους για τα όσα έλαβαν χώρα στο πλαίσιο του ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η απόφαση όπως την δίνει το Sport24.gr.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) με σημερινή της απόφαση:

Επέβαλε σε βάρος της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τη διοικητική κύρωση της προσωρινής απαγόρευσης χρήσης από θεατές της θύρας 13, του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης”, για μία (1) αγωνιστική σε οποιαδήποτε Εθνική διοργάνωση, επειδή κατά τον αγώνα ποδοσφαίρου για τα Play Off του πρωταθλήματος της Super League 2023-2024, μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Α.Ε.Κ., στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης” στις 3-4-2024 και περί ώρα 20:10, ομάδα περίπου εκατό (100) φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διέσπασαν με τη βία τον αστυνομικό φραγμό στη συμβολή των οδών Κόνιαρη – Αρματολών και Κλεφτών και επιχείρησαν να εισέλθουν στο γήπεδο, ειδικότερα δε στη θύρα 13.

Τελικώς κατόρθωσαν να εισέλθουν σ’ αυτή μαζικά περίπου είκοσι (20) φίλαθλοι με τη χρήση βίας και χωρίς έλεγχο εισιτηρίων.
Το γεγονός αυτό προκύπτει από το υλικό του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας (κάμερες) του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης”, οι οποίες λειτουργούσαν κανονικά, καθώς και από την υποβλητική αναφορά της αρμόδιας Αστυνομικής Αρχής.
Εφαρμογή του άρθρου 6 του ν. 5085/2024.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα