Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4: Υπερηχητικό φινάλε του πρωταθλητή στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4: Υπερηχητικό φινάλε του πρωταθλητή στη Λεωφόρο

Με τους Μασούρα - Ελ Αραμπί να πετυχαίνουν από δύο γκολ έκαστος ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έκλεισε τη φετινή σεζόν με μια επιβλητική νίκη με 4-1 επί του Παναθηναϊκού σε ένα ντέρμπι όπου ήταν κυρίαρχος από την αρχή έως το τέλος.

Tο καλύτερο δυνατό φινάλε πέτυχε ο υπερηχητικός Ολυμπιακός στη Λεωφόρο επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 4-1 με δύο γκολ από τους Μασούρα και Ελ Αραμπί. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12′ με 2-0 με δύο γρήγορα τέρματα από τον Έλληνα εξτρέμ με τους “ερυθρόλευκους” να εκμεταλλεύονται κάθε λάθος του Παναθηναϊκού, να βγαίνουν γρήγορα στο τρανζίσιον και να τιμωρούν τους πράσινους.

Σύμφωνα με το Sport24.gr οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν στο 17′ με τον Σα να αποκρούει πέναλτι του Βιγιαφάνιες και στο 18′ είχαν δοκάρι με τον Ιωαννίδη αλλά εν συνεχεία ο Ολυμπιακός βρήκε και τρίτο γκολ με τον Ελ Αραμπί για το 0-3 του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Παναθηναϊκός μείωσε το σκορ με ένα υπέροχο τέρμα του Μαουρίσιο αλλά ο Ολυμπιακός έφτασε στο 1-4 με τον Ελ Αραμπί ενώ οι δύο ομάδες είχαν πολλές φάσεις για να πετύχουν και άλλα τέρματα σε ένα ματς όπου οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι από την αρχή έως το τέλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα