Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πόλεμος ανακοινώσεων - "Κι εμείς στην Αδριατική"

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πόλεμος ανακοινώσεων - "Κι εμείς στην Αδριατική"

Ο Παναθηναϊκός απέστειλε έγγραφο στην Αδριατική Λίγκα με το οποίο εξέφρασε το ενδιαφέρον του να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα μαζί με τον Ολυμπιακό.

Το ενδιαφέρον του για να αγωνιστεί στην Αδριατική Λίγκα μαζί με τον Ολυμπιακόγνωστοποίησε ο Παναθηναϊκός στην ABA, μέσω επίσημου έγγραφου που απέστειλε στον CEO της διοργάνωσης, Κρέζιμιρ Νόβοσελ.

Οι πράσινοι μέσω αυτής της επιστολής τονίζουν ότι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να στερήσουν απ' όσους αγαπούν το μπάσκετ μία από τις πιο ιστορικές αθλητικές κόντρες και γι' αυτόν τον λόγο αποφάσισαν να ακολουθήσουν τους ερυθρόλευκους, αν εκείνοι τελικά παίξουν στην Αδριατική Λίγκα.

ADVERTISING

Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον Ολυμπιακό αφορά τη δεδομένη επιθυμία του Παναθηναϊκού να συνεχίσει να αγωνίζεται και στην Basket League (που διεξάγεται τις ίδιες μέρες με την Αδριατική), καθώς από το τριφύλλι τόνισαν στην επιστολή ότι σέβονται απόλυτα τους Έλληνες φιλάθλους και το προϊόν που υπηρετούν με αφοσίωση εδώ και πολλές δεκαετίες.

Θυμίζουμε ότι η ΚΕΔ όρισε Έλληνες διαιτητές (Κορομηλάς, Παπαπέτρου και Καρακατσούνης) στο παιχνίδι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (17/3, 17:00) και η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ενημέρωσε εκ νέου με επίσημο τρόπο πως η ομάδα της δεν συμμετάσχει στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι ερυθρόλευκοι δεν κάνουν πίσω στις θέσεις του που διατύπωσαν μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου με τους πράσινους στο ΟΑΚΑ, για τις οποίες έχουν ενημερώσει και με εξώδικη γνωστοποίηση την ΕΟΚ και την ΚΕΔ. Ύστερα από την συνεδρίαση της ΚΕΔ της Πέμπτης και τον ορισμό των Κορομηλά, Παπαπέτρου και Καρακατσούνη στον προγραμματισμένο για την Κυριακή (17/3, 17:00) αγώνα οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν πως δεν θα εκδοθούν εισιτήρια για το παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα τους δεν θα συμμετάσχει.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Μετά από τη σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ε.Δ. και τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών, η ομάδα του Ολυμπιακού δεν θα συμμετάσχει, κατά την 17.03.2019, στον προγραμματισμένο αγώνα καλαθοσφαίρισης με την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε. 2018 - 2019.

Για τον λόγο αυτό, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων".

Πηγή: 

sport24.gr

SHARE:

24Media Network