Παναθηναϊκός: Τέλος ο Πεδουλάκης

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Πεδουλάκης

Παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης, μετά και την εντός έδρας ήττα από την Άλμπα. Κοινή συναινέσει το "διαζύγιο" των δύο πλευρών.

H εικόνα του Παναθηναϊκού τις πρώτες εβδομάδες της σεζόν 2019/20 δεν ήταν εντυπωσιακή, δεν ήταν κακή, δεν ήταν όμως αυτή που περίμεναν οι παράγοντές του και μεγάλο μέρος του κόσμου. Κάποιες νίκες στη EuroLeague, όπως αυτές απέναντι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και την Αναντολού Εφές έδωσαν χρόνο, ωστόσο η ήττα στην Πάτρα από τον Προμηθέα κι ο αποκλεισμός από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μαζί με την ήττα από την Αλμπα στο ΟΑΚΑ οδήγησαν σε αντιδράσεις με τον Αργύρη Πεδουλάκη να αποτελεί παρελθόν από την θέση του head coach.

Προσωρινός αντικαταστάτης του Αργύρη Πεδουλάκη είναι ο Γιώργος Βόβορας, ο οποίος έχει αναλάβει και στο παρελθόν την ομάδα σε παρόμοιες καταστάσεις. Γνωρίζει το ρόστερ και τους αθλητές του, γνωρίζει τον οργανισμό, έχει αποδείξει ότι είναι πιστός στρατιώτης του Παναθηναϊκού και μένει να δούμε πως θα κινηθούν οι παράγοντες της ΚΑΕ για τον άνθρωπο που θα πάρει μόνιμα το τιμόνι τουλάχιστον έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ο Πεδουλάκης αφήνει τον Παναθηναϊκό πρώτο στην ΕΚΟ Basket League με ρεκόρ 6-0 και στη EuroLeague με ρεκόρ 4-4, εκτός Κυπέλλου Ελλάδας όμως, γεγονός που συνιστά απώλεια του ενός εκ των τριών στόχων που θέτουν κάθε χρόνο οι πράσινοι.

Η συνέχεια για τον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολη, καθώς ακολουθούν απαιτητικοί αγώνες με τη Ζάλγκιρις Κάουνας (εκτός), τη Μπάγερν Μονάχου (εκτός), τη Μπασκόνια (εντός), τον Ολυμπιακό (εντός), την Μπαρτσελόνα (εκτός), τη Φενέρμπαχτσε (εντός), τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (εκτός) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (εντός) για τη EuroLeague έως το τέλος του 2019, ενώ στο πρωτάθλημα οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τον Ιωνικό Νικαίας (εντός), τον Ηρακλή (εντός), τον Κολοσσό (εκτός), τον Ήφαιστο Λήμνου (εντός), το Περιστέρι (εκτός), το Ρέθυμνο (εντός) και τον Πανιώνιο (εκτός) μέχρι να βγει το έτος.

Η σχετική ανακοίνωση: “Ως διοίκηση, ουδέποτε έχουμε μάθει να κρυβόμαστε ανεξαρτήτως συνθηκών και αποτελεσμάτων. Από το 2012 και μετά, φέτος έχουμε πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη επένδυση όμως η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας δεν είναι η επιθυμητή. Ως εκ τούτου και με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού συναποφασίσαμε με τον Παναθηναϊκό και φίλο, Αργύρη Πεδουλάκη, να λύσουμε τη συνεργασία μας, κοινή συναινέσει. Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας, καθήκοντα πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Γιώργος Βόβορας”.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version