ΠΑΟΚ – Κρασνοντάρ 1-2: Ιδανικός αυτόχειρας ο Δικέφαλος

ΠΑΟΚ – Κρασνοντάρ 1-2: Ιδανικός αυτόχειρας ο Δικέφαλος
CHAMPIONS LEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟΚ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ είχε χρυσή ευκαιρία για να περάσει στους ομίλους του Champions League, αλλά αποδείχθηκε ιδανικός αυτόχειρας. Εχασε 1-2 από την Κρασνοντάρ και συνεχίζει στο Europa League.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1 από την Κρασνοντάρ στην Τούμπα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League, σε ένα παιχνίδι που στάθηκε άτυχος αρχικά και εν συνεχεία άξιος της μοίρας του.

Σύμφωνα με το Sport24.gr, η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο με τους Ζίβκοβιτς και Κρέσπο να σπαταλάνε τις ευκαιρίες που είχαν.

Στο δεύτερο 45λεπτο έγιναν όλα, με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει την πίεση του, τους Τσόλακ και Ουαγκέ να περνούν στο ματς αλλά την Κρασνοντάρ να στέκεται τυχερή και να ανοίγει το σκορ με ένα αυτογκόλ του Μιχαηλίδη στο 73′.

Σε επίθεση από τα αριστερά έγινε το παράλληλο γύρισμα, ο 19χρονος αμυντικός προσπάθησε να διώξει προ του Μπεργκ και με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ παρά την ψυχρολουσία, όχι μόνο για το γκολ που δέχτηκε αλλά και για τον τρόπο που ήρθε αυτό, προσπάθησε να επιτεθεί ξανά και να ισοφαρίσει. Το κατάφερε πέντε λεπτά αργότερα με τον Ελ Καντουρί να κάνει το 1-1 με ωραία κεφαλιά στο 77′ και με δεκαπέντε λεπτά να απομένουν όλα έδειχναν πως ο ΠΑΟΚ μπήκε ξανά στο παιχνίδι.

Εκεί όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης στάθηκε άξια της μοίρας της. Με τη σέντρα κιόλας η Κρασνοντάρ βγήκε στην επίθεση και κατάφερε να πάρει και πάλι προβάδισμα με 2-1. Ο Μιχαηλίδης έδιωξε άτσαλα, ο Βιλένα πήρε τη μπάλα έκανε το σουτ, ο Ζίβκοβιτς δεν έδιωξε και ο Καμπελά από κοντά έκανε το 2-1.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα