ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Προβάδισμα πρόκρισης για τον δικέφαλο

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Προβάδισμα πρόκρισης για τον δικέφαλο

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό και έκανε άλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Αμφισβητούμενο το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ ο "δικέφαλος", κατέρρευσε μετά το 2-0 το "τριφύλλι".

Αγκαλιά με την πρόκριση στα ημιτελικά βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του με 2-0 επί του Παναθηναϊκού το βράδυ της Τετάρτης στην Τούμπα.

Όπως αναφέρει το Sport24.gr, οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη με καθαρό σκορ παίρνοντας προβάδισμα με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι ενώ έφτασαν σε δεύτερο γκολ με τον Βαρέλα στο δεύτερο μέρος.

Το τριφύλλι μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκε κατέρρευσε και ο Διούδης και η τύχη κράτησαν το σκορ στο 2-0 αφήνοντας κάποιες ελπίδες πρόκρισης στους πράσινους ενόψει της ρεβάνς.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΟΚ

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

Ο ΔΙΟΥΔΗΣ ΕΙΠΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ

Γήπεδο: “Τούμπας”

Διαιτητής: Σάντρο Σέρερ (Ελβετία)

Βοηθοί: Σλάνταν Γιοσίποβιτς (Ελβετία), Μπέκιμ Ζογκάι (Ελβετία)

4ος: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)

VAR: Φεντάι Σαν (Ελβετία)

AVAR: Αλεσάντρο Ντούντιτς (Ελβετία)

Γκολ: 34′ Βιεϊρίνια, 72′ Βαρέλα

Κίτρινες: 8′ Πέλκας, 43′ Μίσιτς, 90+2′ Βαρέλα/23′ Πούγγουρας

Κόκκινες:

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Πέλκας (62′ Λάμπρου), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι (81′ Άκπομ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Ανουάρ (77′ Δώνης), Μπουζούκης (81′ Περέα), Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (54′ Νάγκι), Μακέντα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα