Παραιτήθηκε ο Βαγγέλης Μπραουδάκης από το γραφείο Αυγενάκη

Παραιτήθηκε ο Βαγγέλης Μπραουδάκης από το γραφείο Αυγενάκη

Ο υπεύθυνος Τύπου του γραφείου του Λευτέρη Αυγενάκη, Βαγγέλης Μπραουδάκης, υπέβαλε την παραίτησή του και με ανάρτησή του στο facebook έκανε γνωστούς τους λόγους.

Με νέα ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook, ο υπεύθυνος Τύπου του γραφείου του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, Βαγγέλης Μπραουδάκης, ανακοίνωσε πως υπέβαλε την παραίτησή του, εξηγώντας του λόγους της απόφασής του.

Συγκεκριμένα έγραψε: “Υπέβαλα την παραίτησή μου στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Δεν θέλω να υπάρξει η παραμικρή διαστρέβλωση στην προσπάθεια για να βρω το δίκιο μου. Ότι, τάχα μου, τους κυνηγάει η κυβέρνηση, ότι έχει εμπλοκή η κυβέρνηση και άλλα τυχόν αποπροσανατολιστικά της συκοφαντικής μου δυσφήμισης”.

Το βράδυ της Τετάρτης (29/01) με τοποθέτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook, ο Βαγγέλης Μπραουδάκης, διέψευσε την καταγγελία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι βρέθηκε σε δικηγορικό γραφείο με τον δικηγόρο κ. Τζουγανάτο και την γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου αιτούμενος άμεση επανόρθωση, από την πλευρά του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο δεν συνέβη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα