Ποδοσφαιριστής πήρε 50 ευρώ για να δώσει σε φίλαθλο τη φανέλα του

Διαβάζεται σε 2'
Ποδοσφαιριστής πήρε 50 ευρώ για να δώσει σε φίλαθλο τη φανέλα του
O Nτάνι Λορέντζο παίρνει τα 50 ευρώ από φίλαθλο. YouTube (Chiringuito)

Ο Ντάνι Λορέντζο είναι ο παίκτης της Μάλαγα που «έπιασαν» οι κάμερες να πουλάει τη φανέλα του σε φίλαθλο. Όπως είπε, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Μετά τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, η Μάλαγα κατάφερε να νικήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης B (δεύτερη ομάδα του οργανισμού) στην 32η αγωνιστική της Primera Federación (τρίτη τη τάξει εθνική λίγκα) της Ισπανίας.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης το σκόραρε ο Ντάνι Λορέντζο κι έτσι «κράτησε» την παρέα του στη «μάχη» της δεύτερης θέσης που θα δώσει έναν πιο βατό αντίπαλο στα playoffs.

Kατά την αποχώρηση των ομάδων από το Majadahonda, ένας φαν ζήτησε τη φανέλα του σκόρερ. Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή El Chiringuito de Jugones, φαίνεται ο παίκτης να παίρνει χρήματα από τον φίλαθλο. Για την ακρίβεια 50 ευρώ.

Ο 21χρονος μέσος εξήγησε στον άνθρωπο που ζήτησε τη φανέλα του ότι ο σύλλογος έχει πολιτική που χρεώνει τους παίκτες με το κόστος κάθε φανέλας που δίνουν.

Ο φαν του πρότεινε να την αγοράσει, ο Λορέντζο δέχθηκε κι έτσι έφυγε από το γήπεδο με 50 ευρώ.

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα» σχολίασε στη Sur, «θέλω ο κόσμος να καταλάβει πως είμαστε στην Primera Federación. Δεν είμαι εκατομμυριούχος. Μακάρι να ήμουν. Έχουμε έναν περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων που μπορούμε να δίνουμε κι εγώ είχα ήδη καλύψει τον δικό μου. Άρα θα πλήρωνα για κάθε επιπρόσθετη.

Όταν ο άνδρας που ζήτησε τη φανέλα μου, μού πρότεινε να την πληρώσει με αιφνιδίασε. Αντέδρασα ενστικτωδώς, πήρα τα χρήματα και του έδωσα τη φανέλα. Τώρα που υπάρχει η απόσταση του χρόνου, ξέρω πως δεν έπρεπε να έχω πάρει τα λεφτά. Ελπίζω να με καταλάβει ο κόσμος».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα