Σάκκαρη – Πεγκούλα 0-2: Αποκλεισμός για τη Μαρία στα ημιτελικά του Pan Pacific

Διαβάζεται σε 2'
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη AP IMAGES HIRO KOMAE

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε κόντρα στην Τζέσικα Πεγκούλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-3) και έχασε την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά στο Τόκιο.

Η Τζέσικα Πεγκούλα νίκησε τη Μαρία Σάκκαρη 2-0 σετ (6-2, 6-3) και πήρε αυτή το εισιτήριο για τον τελικό του Pan Pacific Open, καθώς κυριάρχησε στο court στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς και πήρε εύκολα τη νίκη.

Η Αμερικανίδα τενίστρια θα αναμετρηθεί στον τελικό με τη Ρωσίδα, Βερόνικα Κουντερμέτοβα, η οποία στον πρώτο ημιτελικό επικράτησε της Παβλιουτσένκοβα μετά από μια μονομαχία που διήρκησε πάνω από τρεις ώρες.

Το ματς

Η Τζέσικα Πεγκούλα μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ, κόντρα στη Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα έκανε hold στο πρώτο της σερβίς, όμως η Αμερικανίδα κατέκησε πέντε διαδοχικά games και πήρε ευρύ προβάδισμα για την κατάκτηση του σετ.

Η Σάκκαρη που είχε οκτώ break points, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε κανένα, κράτησε το σερβίς της στο έβδομο game και πάλεψε για το break στο όγδοο, όμως η Πεγκούλα επικράτησε με 6-2.

Στο δεύτερο σετ δεν άλλαξαν πολλά πράγματα με εξαίρεση το δυναμικό ξεκίνημα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, η οποία κράτησε το σερβίς της και έκανε break με το καλημέρα (2-0). Η Πεγκούλα όμως απάντησε άμεσα με δύο breaks και έκανε το 4-2.

Η Αμερικανίδα έκανε ένα ακόμα break στο τελευταίο game και μάλιστα δίχως να δεχθεί πόντο, κλείνοντας εντυπωσιακά την αναμέτρηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα