Σκάνδαλο με Σουάρες: Εξαπάτησε για να πάρει την ιταλική υπηκοότητα

Σκάνδαλο με Σουάρες: Εξαπάτησε για να πάρει την ιταλική υπηκοότητα

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Λουίς Σουάρες προέβη σε παρατυπίες κατά τη διάρκεια της εξέτασης για το ιταλικό διαβατήριο, εξαπατώντας προκειμένου να αποκτήσει την υπηκοότητα.

Τεράστιο ζητήμα έχει δημιουργηθεί στην Ιταλία με πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός, που έχει συνδεθεί με Γιουβέντους και Ατλέτικο, βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Περούτζια προκειμένου να δώσει εξετάσεις για την απόκτηση του ιταλικού διαβατηρίου.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτουν οι Ιταλοί δημοσιογραφοι και αναμεταδίδει το Sport24.gr, Φαμπρίτσιο Ρομάνο και Τανκρέντι Παλμέρι, υπήρξαν παρατυπίες κατά τη διάρκεια της εξέτασης, η οποία διήρκεσε μόλις 30 λεπτά αντί για τις καθορισμένες δύο ώρες. Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ουρουγοαυνός γνώριζε από πριν τις απαντήσεις στα θέματα, δεν μίλησε ούτε λέξη ιταλικά.

Γι' αυτό το λόγο, η ιταλική αστυνομία διενεργεί προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να υπάρξουν κυρώσεις. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο 33χρονος επιθετικός να χάσει τη δυνατότητα της απόκτησης του διαβατηρίου, αν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποδόσφαιρο, Ιταλία
SHARE:

24Media Network