Sport: “Συμφωνία Μπαρτσελόνα – Μέσι, δέχθηκε μείωση 50%”

Sport: “Συμφωνία Μπαρτσελόνα – Μέσι, δέχθηκε μείωση 50%”
Λιονέλ Μέσι © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το Sport.es, έφτασε σε συμφωνία με τον Μέσι για την επέκταση του συμβολαίου του, με τον Αργεντινό σταρ να δέχεται μείωση 50% στον μισθό του.

Η υπόθεση της επέκτασης του συμβολαίου του Μέσι με την Μπαρτσελόνα φαίνεται πως θα έχει θετική έκβαση. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport, υπάρχει αρχική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει πενταετή επέκταση συμβολαίου.

Σύμφωνα με το Sport24.gr, το δημοσίευμα αναφέρει πως υπήρξαν συζητήσεις τις προηγούμενες εβδομάδες για διετή επέκταση, ώστε ο Μέσι να έχει τη δυνατότητα στη συνέχεια να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS. Ωστόσο, τελικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν για περισσότερα χρόνια.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και δημοσιεύματα ανέφεραν πως έπρεπε να κάνει χώρο στο ρόστερ της, προκειμένου να παραμείνει ο Αργεντίνος σταρ. Πάντως, όπως υποστηρίζει η Sport, ο Μέσι δέχθηκε μείωση των αποδοχών του στη τάξη του 50%. Καταλαβαίνει πως οι Καταλανοί βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και έτσι δεν αρνήθηκε την πρόταση. Μάλιστα, το πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις δεν είναι το οικονομικό κομμάτι.

Σύμφωνα με την Sport, η συμφωνία αυτή δεν είναι οριστική, όμως όλα δείχνουν ότι βαίνουν καλώς. Πλέον, είναι η σειρά των δικηγόρων να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες, ενώ η ανακοίνωση αναμένεται στο τέλος του Ιουλίου. Στη συμφωνία υπάρχει και ρήτρα διακοπής συμβολαίου ύψους 350 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα