Στην Κύπρο οι Ευρωπαϊκοί αγώνες τένις

Στην Κύπρο οι Ευρωπαϊκοί αγώνες τένις

To Tennis Europe με τη στήριξη της Carbo One, διοργανώνει και πάλι στην Κύπρο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα C1 Cup Tennis Europe για ηλικίες κάτω των 12 ετών.

H Carbo One, μια από τις μεγαλύτερες ενεργειακές εταιρείες εμπορίου γαιάνθρακα στον κόσμο, στηρίζει και ενισχύει τα νέα αθλητικά ταλέντα.

Η Ακαδημία Τένις στο Aphrodite Hills Resort, με 9 επαγγελματικά γήπεδα, θα φιλοξενήσει τη διεθνή διοργάνωση στις 11-18 Μαΐου 2019 ενώ οι αποστολές των χωρών θα έχουν και την ευκαιρία να απολαύσουν τη διαμονή του στο πανέμορφο Aphrodite Hills Resort αφού θα παραχωρηθεί δωρεάν διαμονή/διατροφή σε όλους τους αθλητές του main draw και στο συνοδό (γονέα ή κηδεμόνα) του κάθε παίχτη μέχρι τον αποκλεισμό του από το παιχνίδι.

Στην Κύπρο οι Ευρωπαϊκοί αγώνες τένις

Οι αγώνες αναμένεται να προσελκύσουν μεγάλο αριθμό θεατών ενώ η παρουσία των διεθνών νεαρών αστεριών του τένις είναι δεδομένο πως θα είναι και πάλι εκπληκτική. Η διεθνής διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κου Νίκου Αναστασιάδη και της Πρώτης Κυρίας, κας Άντρης Αναστασιάδη.

ADVERTISING
Στην Κύπρο οι Ευρωπαϊκοί αγώνες τένις

Οι αγώνες είναι ανοιχτοί προς το κοινό.

SHARE:

24Media Network