Στο νοσοκομείο Ρώσος Ολυμπιονίκης – Του επιτέθηκαν όταν προστάτευσε τη σύντροφό του

Στο νοσοκομείο Ρώσος Ολυμπιονίκης – Του επιτέθηκαν όταν προστάτευσε τη σύντροφό του
Ο Ολυμπιονίκης στο ice skating, Ντμίτρι Σολόβιεβ Petr David Josek/AP Photo

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Σότσι στο ice skating, Ντμίτρι Σολόβιεβ, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έπειτα από επίθεση που δέχθηκε, όταν προσπάθησε να προστατεύσει τη σύντροφό του.

Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Σότσι στο ice skating, Ντμίτρι Σολόβιεβ.

Όπως αναφέρει το SPORT 24, καθώς ο Ντμίτρι Σολόβιεβ έβγαινε από ένα καραόκε κλαμπ, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τρεις άνδρες, όταν προσπάθησε να προστατεύσει την σύντροφό του, Άννα Σιντόροβα, αθλήτρια του κέρλινγκ.

Η Σιντόροβα εξήγησε πως τρεις άνδρες φέρθηκαν επιθετικά, όταν μία κοπέλα από την παρέα της ζήτησε έναν αναπτήρα. Η αθλήτρια του κέρλινγκ ανέφερε ότι, ο Σολόβιεβ όταν βγήκε από το κλαμπ ζήτησε από τους άνδρες να συμπεριφερθούν καλύτερα. Τότε, τον έσπρωξαν με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στην πόρτα.

Μία από τις φίλες μου ζήτησε έναν αναπτήρα από ένα γκρουπ τριών ανδρών. Έμοιαζε 18 χρονών. Μετά από αυτό ξεκίνησε μια φραστική επίθεση. Πάντα προσπαθούσα να αποφύγω τέτοιες στιγμές, και έτσι δεν μίλησα. Ένας από αυτούς έσπρωξε δυνατά τον Ντμίτρι όταν δεν το περίμενε, εκείνη τη στιγμή είχε τα χέρια του στις τσέπες. Έπεσε πίσω και χτύπησε στην πόρτα. Εγώ και τα κορίτσια προσπαθήσαμε να τους χωρίσουμε. Ο Ντμίτρι ήταν πεσμένος και εκείνοι τον κλωτσούσαν. Δεν ήταν ένας καβγάς. Ήταν μια επίθεση από την μία πλευρά“, σχολίασε στο Match TV.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα