Στον Ερυθρό Αστέρα συνεχίζει ο Κέβιν Πάντερ

Στον Ερυθρό Αστέρα συνεχίζει ο Κέβιν Πάντερ
Στον Ερυθρό Αστέρα συνεχίζει ο Κέβιν Πάντερ Eurokinissi Sports

Ο Κέβιν Πάντερ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, αφού ο παίκτης είναι κοντά σε συμφωνία για να λύσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Από την Αθήνα στο Βελιγράδι! Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με το Sport24.gr ήρθε σε συμφωνία με τον Κέβιν Πάντερ για τη λύση του συμβολαίου του (το καλοκαίρι είχε υπογράψει για δύο χρόνια), με τον 26χρονο γκαρντ να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για να συνεχίσει την καριέρα του στη σερβική ομάδα.

Ο παίκτης (προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου) δεν είχε ρόλο στο rotation του Ολυμπιακού τον τελευταίο μήνα, έμεινε τρεις φορές εκτός δωδεκάδας σε αυτό το διάστημα και σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον που προέκυψε από τον σερβικό σύλλογο, πάρθηκε η απόφαση να αποχωρήσει από το ΣΕΦ -με πιθανότερο προορισμό τη δεδομένη χρονική στιγμή την Stark Arena (στη Σερβία μάλιστα θεωρούν “τελειωμένη” την υπόθεσή του).

Εξάλλου, η παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα στον σερβικό πάγκο (αυτός τον είχε επιλέξει στην ΑΕΚ πριν από δύο χρόνια) έπαιξε σημαντικό ρόλο στην… κινητοποίηση των ερυθρολεύκων του Βελιγραδίου, που ψάχνουν τρόπους να ενισχυθούν έτσι κι αλλιώς. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες ημέρες να βρίσκεται στη σερβική πρωτεύουσα για να ενσωματωθεί στη νέα ομάδα του και να πιάσει δουλειά ξανά υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα.

Στις έντεκα (11) φορές που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού στην EuroLeague, ο Κέβιν Πάντερ είχε 6.8 πόντους (με 39.2% στα δίποντα, 17.9% στα τρίποντα και 70% στις βολές) και 1.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα